HNtelevízia
StoryEditor

Po neoprávnenom očkovaní išla do prvej línie, Cibulková bude pomáhať päť hodín

19.01.2021, 06:30
Autor:
domadoma
Bývalá tenistka Dominika Cibulková sa dnes zúčastnila testovania na mobilnom odberovom mieste v Národnom ústave detských chorôb v Bratislave.

Bývalú tenistku Dominiku Cibulkovú a jej manžela v nemocnici na Kramároch neoprávnene zaočkovali proti koronavírusu, čím si vyslúžila ostrú kritiku.

Výzva ministerstva 

​Prioritne totižto mali byť zaočkovaní zdravotníci pracujúci priamo s pacientmi, či študenti lekárskych odborov.

Ministerstvo zdravotníctva v reakcii na udalosti navrhlo Cibulkovej prácu dobrovoľníčky, čo bývalá tenistka prijala. 

"Ponúkam svoju pomoc. Chcem využiť ponuku ministerstva zdravotníctva, aby som ako dobrovoľníčka pomohla v prvej línii a v tejto veci som už ministerstvo kontaktovala," napísala na sociálnej sieti.

Jediná cesta naspäť 

Dnes sa preto zúčastňuje testovania na mobilnom odberovom mieste v Národnom ústave detských chorôb v Bratislave.

"Moja úloha dneska bude administratívna, som na to veľmi zvedavá a bude to výzva," povedala dnes Cibulková. Zopakovala, že ju mrzí vzniknutá situácia.

"Chcela by som povedať ľuďom, že je to veľmi dôležité a jediná cesta naspäť do nášho života," povedala o očkovaní. 

Na testovaní má byť od 7. do 12. hodiny. "Moja priorita je tiež môj sedemmesačný syn," dodala.

K očkovaniu povedala, že nemala okrem bolesti v mieste vpichu žiadne nežiadúce účinky a niekoľko dní bude zaočkovaná aj druhou várkou vakcíny proti koronavírusu. 

Pandémia koronavírusu 10:04 Koronavírus na Slovensku V pondelok laboratóriá na Slovensku z 9 817 PCR testov zistili 1 909 nových prípadov, pozitivita je na úrovni 19,44 percenta. Pandémia si na Slovensku vyžiadala 3 637 obetí, dnes oznámili 111 úmrtí. 08:16 "Oceňujeme, že bude robiť osvetu a vážime si prístup, ktorý zaujala," povedala hovorkyňa ministerstva zdravotníctva Zuzana Eliášová.   08:13 "Určite by som veľmi rada podala pomocnú ruku aj iné dni, mojou prioritou je môj sedemmesačný syn, ale určite rada pomôžem," dodala Cibulková.  08:13 K očkovaniu Cibulková povedala, že okrem bolesti v mieste vpichu, ktorá trvala dva dni, nemala žiadne nežiadúce účinky.  08:11 "Moja úloha dneska bude administratívna, som na to veľmi zvedavá a bude to výzva," povedala dnes Cibulková. Zopakovala, že ju mrzí situácia s neoprávnený očkovaním. "Chcela by som povedať ľuďom, že je to veľmi dôležité a jediná cesta naspäť do nášho života." Na testovaní má byť od 7 do 12. "Moja priorita je tiež môj sedemmesačný syn," povedala bývalá tenistka. 08:08 Gibraltár stratil od začiatku roka viac ľudí než vo vojne Maličké britské zámorské územie Gibraltár na juhu Pyrenejského polostrova v pondelok oznámilo, že od začiatku roka stratilo viac ľudí z dôvodu nákazy koronavírusom, než z akéhokoľvek iného dôvodu v minulom storočí. Informovala o tom tlačová agentúra AP. Gibraltár, susediaci so Španielskom a s približne 34-tisíc obyvateľmi, zaznamenal od 1. januára 38 úmrtí na ochorenie COVID-19 spôsobované koronavírusom. "Dokonca ani vo vojne sme nikdy neprišli o toľko ľudí za taký krátky čas," vyhlásil v pondelok predseda gibraltárskej vlády Fabian Picardo. Dodal, že za posledné tri dni zomrelo na nákazu koronavírusom 21 ľudí, takže celkový počet mŕtvych od začiatku pandémie stúpol na 45. 07:38 Cibulková pomáha pri testovaní Bývalá tenistka Dominika Cibulková po neoprávnenom očkovaní pomáha ako dobrovoľníčka pri testovaní na mobilnom odberovom mieste v Národnom ústave detských chorôb v Bratislave.

01 - Modified: 2024-03-28 12:38:16 - Feat.: - Title: Dominika Cibulková má jasno, koho chce za prezidenta. Otvorene vyjadrila svoj názor 02 - Modified: 2024-02-09 14:34:15 - Feat.: - Title: Dominika Cibulková:,,Verejný prísľub je moja motivácia aj bič!" 03 - Modified: 2024-02-06 10:00:00 - Feat.: - Title: Dominika Cibulková berie chudnutie vážne. Pozrite sa na tú postavičku! 04 - Modified: 2024-01-27 10:30:55 - Feat.: - Title: Jamrichová určite má šancu preraziť. Je dravá, vysoká a dobre aj podáva, pripomína mi Kvitovú, tvrdí expert 05 - Modified: 2023-10-23 14:05:57 - Feat.: - Title: Dominika Cibulková má jasný cieľ: Chce začať chudnúť a to radikálne. Dole pôjdu desiatky kíl!
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
19. apríl 2024 19:50