StoryEditor

Riaditeľka obchodného oddelenia Eva Gajdošová odporúča

05.08.2008, 00:00

Saunový svet
Saunový svet je novovybudované wellness centrum, ktoré funguje od minulého roka. Nájdete ho v liečebnom dome Mier. Využiť môžete bohatú ponuku viacerých druhov sáun. Vaše telo si príjemne oddýchne aj pri masážach. Ponúkame nielen klasickú masáž, ale aj masáž lávovými kameňmi, manuálnu lymfodrenáž, anticelulitídnu masáž, vákuovú masáž -- bankovanie, thajskú masáž, antimigrenóznu masáž alebo športovú masáž. V centre sa nachádza aj fitnescentrum, kde si pod dohľadom profesionálnych inštruktorov môžete zlepšiť svoju postavu a kondíciu.
Termálny vonkajší bazén
Termálny vonkajší bazén je novinkou kúpeľov. Vybudovali ho len pred dvoma rokmi, no už dnes sa teší veľkej obľube. Nachádza sa pri liečebnom dome Mier. Voda v bazéne je bojnická termálna a jej teplota je od 34 do 36 stupňov Celzia. Vynikajúci pocit z kúpania v bazéne budete mať aj v zime, keď je vonku nula stupňov Celzia, padá sneh a vy sa kúpete vonku v teplej termálnej vode.
Ubytovanie
Kúpele Bojnice poskytujú široké spektrum ubytovania pre nenáročných klientov, ale aj pre hostí, ktorí si potrpia na vysoký štandard a luxus. Pre náročnú klientelu ponúkame novovybudovaný liečebný dom Lysec. Je to prvý novopostavený liečebný dom na Slovensku za posledných dvadsať rokov. Komfortne zariadený liečebný dom dokáže splniť predstavy aj veľmi náročnej zahraničnej klientely.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
30. apríl 2024 12:57