StoryEditor

Igor Matovič

15.06.2010, 00:00

Zatiaľ neznámy podnikateľ Igor Matovič z Trnavy vedie už 13 rokov svoje vydavateľstvo, ktoré založil ešte počas štúdia na vysokej škole. Prostredníctvom siete regionálnych inzertných novín sa dostal do povedomia voličov. Píše v nich stĺpčeky, ako sám hovorí, "s výraznou protificovskou tematikou".

O vstupe do politiky na kadidátke SaS sa rozhodol pred dvoma rokmi. "Keď agentúry namerali spolku Smer, SNS a HZDS 70-percentnú podporu. Vtedy som si povedal, že musím niečo proti tomu spraviť," prezrádza Matovič, ktorého úspech v politike výrazne prekvapil. Zo posledného miesta na kandidátke Sulíkovej strany sa prekrúžkoval na štvrté.

Politika ho určite pripraví o súkromie, vzdať sa však nemieni rodiny a presvedčenia ľudí. "Od začiatku poukazujem na špinavosti, ktoré na nás politici páchajú. V tom budem pokračovať, takže v tom žiadna zmena nenastane," sľubuje nováčik v politke. Tvrdí aj, že vládny program, ktorý vzíde z rokovaní pravicových strán, bude on aj ďalší traja zo združenia Obyčajní ľudia podporovať.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
26. apríl 2024 04:07