StoryEditor

Ako zarobiť na voľbách? Tipujte

19.05.2010, 19:30
Stávková kancelária Victory Tip vypísala kurzy na volebné výsledky, pridať sa majú aj Niké a Fortuna.

Staviť 330 eur na politické strany a vyhrať – aj tak sa dá prilepšiť si k výplate. Jeden tipujúci tak už urobil a túto sumu stavil na KDH, že získa v júnových parlamentných voľbách viac percent ako SaS. O tri týždne tak môže vyhrať navyše 165 eur.

Nakombinovať si môžete hocijaké dve politické strany a nielen to, možností na tipovanie je viac. Je to podobné ako pri športových udalostiach. „Vypísali sme tipovanie na víťaza volieb, na dvojice strán, ktoré strany sa dostanú do parlamentu, volebnú účasť alebo percentá, ktoré získajú strany,“ povedal HN Ján Poláš z kurzového oddelenia stávkovej spoločnosti Victory Tip. Táto firma vypísala tipovanie na voľby ako prvá, pridať sa však majú aj ďalšie spoločnosti – Niké v prvý júnový deň a na povolenie od ministerstva financií čaká momentálne spoločnosť Fortuna. Ak ho dostane, tiež chce spustiť stávkovanie prvého júna. Na internetovej stránke Victory Tip nájdete možnosti, na čo a ako si staviť a tiež aktuálne kurzy politických strán.

Na Smere sa zarobiť nedá
Súčasná najsilnejšia strana Smer-SD má najmenej výhodný kurz (1,5). A to logicky preto, že má takmer isté víťazstvo vo voľbách. Keď si naň napríklad stavíte sto eur, získate k dobru len päťeurovku navyše. Doteraz si na parlamentné voľby tipovali ľudia predovšetkým na dvojicu Smer verzus najsilnejšia opozičná strana SDKÚ-DS.


Viac o téme nájdete v zajtrajších
Hospodárskych novinách.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
17. apríl 2024 00:04