StoryEditor

Opozícia s nami nemôže súperiť, vyhlásil Fico na sneme

06.12.2014, 12:17
Autor:
TASRTASR
Premiér Robert Fico na sneme svojej strany kritizoval opozíciu aj sankcie. Sľúbil druhý balíček pozitívnych opatrení.

Opozícia nevie a ani nemôže súperiť so stranou Smer-SD, nemá žiadnu alternatívu, ponúka len nenávisť a za podpory mnohých médií sa snaží na dennej báze vytvoriť o Smere-SD ten najnegatívnejší obraz. Vo svojom 50-minútovom prejave na slávnostnom sneme Smeru-SD to dnes vyhlásil predseda strany Robert Fico, ktorý v úvode zablahoželal Mikulášovi Dzurindovi k dnešným meninám.


Čítajte aj:

Vlakmi zadarmo to nekončí. Fico chce druhý balíček opatrení


Výroky Roberta Fica na sneme Smeru

 - "Podľa opozície sú poslanci Smeru-SD čvarga a voliči Smeru-SD hlupáci. My robíme aj chyby. V celej histórii Slovenska neniesol jeden premiér a jedna strana toľko zodpovednosti. Oceňujem však, že nikto zo Smeru-SD sa nenechal vtiahnuť do opozičného programu nenávisti. To ale neznamená, že budeme ticho a rešpektovať vystrájanie opozície." 

- "Akými zbraňami bojuješ, takými zhynieš," odkázal Fico opozičným politikom, ktorí dávajú návrhy na odvolávanie členov vlády. 

- "Protipólom stabilného Smeru-SD je atomizovaná a zdevastovaná opozícia. Vyvoláva to obavy, či existuje skutočná alternatíva."

- "Smer-SD ponúka zaručenú stabilitu a predvídateľnosť rozhodnutí. Voliči v marci 2016 rozhodnú, či chcú stabilitu, alebo zlepenec, reálnu politickú alternatívu, alebo alternatívu nenávisti bez hodnotovej a programovej ponuky."

 - "Ako krajina sme v zahraničí vnímaní ako spoľahlivý a korektný partner. Hráme vo vyššej lige, aká by nám vzhľadom na veľkosť krajiny prislúchala." 

- "V Smere-SD vyrastá nová generácia politikov. Peter Pellegrini vie, ako sa z asistenta poslanca stane poslanec, štátny tajomník, minister a napokon predseda slovenského parlamentu."

- "Rusko nemožno izolovať, je to jadrová veľmoc a významný partner."

01 - Modified: 2024-04-17 22:00:00 - Feat.: - Title: Hovoria im vlci. Aká je agenda mladých smerákov v parlamente? Glücka zaujímajú regióny, Mažgúta kultúra 02 - Modified: 2024-04-10 09:50:25 - Feat.: - Title: Dolinková avizuje intenzívne rokovania o ďalšom dofinancovaní zdravotníctva 03 - Modified: 2024-04-08 14:35:16 - Feat.: - Title: Zistenie HN: Chystá sa politické zemetrasenie? SNS chce otvoriť koaličnú zmluvu, žiada posty Hlasu 04 - Modified: 2024-04-07 00:06:27 - Feat.: - Title: Hlas čaká veľký snem pred inauguráciou. Strana sa nestratí niekde v Smere, tvrdí Šutaj Eštok 05 - Modified: 2024-04-06 23:16:12 - Feat.: - Title: Fico gratuloval Pellegrinimu: Voľby dopadli skvele. Ľudia ukázali, že rozoznávajú, čo tejto krajne hrozí
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
24. apríl 2024 19:49