StoryEditor

Opozícia pritvrdzuje. V Bratislave stavia na protest pre Fica tribúnu

12.11.2014, 17:10
Autor:
redred

Tento rok si Robert Fico „November“ všimne, začína odkaz poslanca Alojza Hlinu na sociálnej sieti. Už vo štvrtok totiž stavia na Námestí SNP v Bratislave veľkú koncertnú tribúnu. „A bude tam až do 17. novembra. Tento rok si Fico "November" všimne a ak je racionálny politik, dohodne sa s Paškom, že bude lepšie, ak pôjde radšej dokachličkovať tú kúpeľňu...,“ pokračuje ďalej nezaradený poslanec Hlina. A vo štvrtok sa už tribúna začala stavať. „Dnes je na Nám. SNP živo. Staviame tribúnu. Viem, že existuje "milión" dôvodov, prečo Vám tento termín nevyhovuje. Nevyhovárajte sa, prosím! Sme blízko k tomu, že sa začnú veci meniť.,“ vyzval Hlina ľudí na sociálnej sieti.


Prečítajte si aj: Trojdňové odvolávanie Fico vydržal, Paška sa mu vyhol
                              Umelci odmietli spievať Paškovi. Ten musel koncert zrušiť


On spoločne s Richardom Sulíkom (SaS), Igorom Matovičom (OĽaNO) a Danielom Lipšicom (NOVA) organizujú protesty proti predsedovi parlamentu Pavlovi Paškovi. Žiadajú jeho koniec kvôli kauze predraženého CT prístroja v piešťanskej nemocnici. V stredu zoganizovali protest v Košiciach (viac čítajte TU).

Slovensko je ťažko skúšaná krajina, ale nie je na tom až tak zle, aby občania Slovenska museli trpieť vo funkcii predsedu parlamentu Pavla Pašku. Musíme sa vrátiť do ulíc, tam, kde to všetko začalo a povedať jasne, že takto si to nepredstavujeme,“ napísali spomínaní poslanci v spoločnom vyhlásení.

Paška reagoval dnes trestným oznámením. Poobede ho totiž šéf parlamentu podal na Generálnej prokuratúre za trestný čin ohovárania a trestný čin krivého obvinenia na poslancov Richarda Sulíka, Igora Matoviča a Daniela Lipšica. „Pravdepodobne so zámerom zdiskreditovať ma a vytvoriť o mne obraz skorumpovaného politika, predstaviteľa strany Smer-SD, ale hlavne pravdepodobne aj so zámerom zdiskreditovať a poškodiť všetkých kandidátov strany Smer-SD, ktorí kandidujú za starostov, primátorov, poslancov mestských a miestnych zastupiteľstiev v sobotu v komunálnych voľbách,“ vyhlásil pre agentúru TASR Pavol Paška.

Na trestné oznámenie reagoval šéf SaS Richard Sulík. „Nečestní ľudia sa vždy strašne bili o svoju česť,“ povedal pre HNonline.sk Sulík.

 

 

01 - Modified: 2006-12-19 07:38:25 - Feat.: 0 - Title: Kauza nebanky vo finále
01 - Modified: 2024-04-18 18:00:37 - Feat.: - Title: Parlament v prvom čítaní schválil zákon o strategických investíciach, opozícia ho kritizuje 02 - Modified: 2024-04-16 19:03:09 - Feat.: - Title: Koaličný valec. Opozícia kritizuje odvolanie Jána Mazáka z funkcie predsedu Súdnej rady 03 - Modified: 2024-04-15 13:11:49 - Feat.: - Title: Príspevok na opatrovanie detí s ŤZP by sa mohol zvýšiť zo 100 na 300 eur, navrhuje opozícia v parlamente 04 - Modified: 2024-04-15 14:22:15 - Feat.: - Title: Fico kritizuje opozíciu: Nerozumeli tomu a my sa s tým teraz boríme. U Ódora nepohli ani prstom 05 - Modified: 2024-04-07 14:08:27 - Feat.: - Title: Pôjde v Radičovej šľapajách alebo povedie nové SDK? Korčoka lákajú viaceré strany
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
19. apríl 2024 22:26