StoryEditor

Toto sú najlepšie výroky lídrov vo veľkej diskusii na HNtelevízii

06.03.2016, 14:06
Autor:
lmlm
Lídri politických strán diskutovali v HNtelevízii v prvej povolebnej debate s moderátormi Marcelou Šimkovou a Braňom Závodským.

Je možné zostaviť vládu, hovorí Lipšic
"Mám zmiešané pocity, ale ľudia rozhodli. Som však presvedčený, že je možné zostaviť pravicovú vládu,“ povedal Daniel Lipšic (OĽaNO-NOVA).

"My sme nežúrovali"
"My sme nežúrovali, išli sme si trochu oddýchnuť a môžeme rokovať,“ vyhlásil šéf národniarov Andrej Danko.

Jasný odkaz
"Ľudia dali vo voľbách jasný odkaz. Nechcú vládu Smeru a to, aby bol Robert Fico premiérom,“ tvrdí Lipšic.

Ficov útok na Matoviča ovplyvnil voľby
"Vplyv na výsledky volieb mal aj Ficov útok na Matoviča. Premiér vycúval, keďže nemá argumenty. Ak je niekto podozrivý zo spáchania trestného činu, tak je to premiér Robert Fico a to všetci vieme,“ hovorí Lipšic.

Teší ma druhá šanca
Čo ma najviac teší, že voliči nám odpustili začiatocnícke chyby a dali nám druhú šancu. Teraz je na nás, ako s tým zodpovedne a rozumne naložiť,“ skonštatoval šéf druhej najsilnejšej strany SaS Richard Sulík.

Sulík: Som líder pravice
Som líder pravice na Slovensku, keďže sme druhá najsilnejšia strana vo voľbách,“ hovorí šéf SaS Richard Sulík
.

"Fica nebudem oberať o čas"
"Po prvé sa nedá žiť so sociálnymi balíčkami a po druhé táto Ficova vláda má za sebou množstvo káuz a škandálov. So Smerom nebudeme ani rokovať, nechceme zbytočne Fica ani seba oberať o čas. Okrem Smeru sme vylúčili aj spoluprácu s pánom Kotlebom,“ rázne vysvetlil Sulík.

Danko vylúčil Kotlebu
"Vylučujem z možnej spolupráce stranu, ktorá patrí do minulého storočia,“ odsúdil šéf národniarov Andrej Danko stranu Mariana Kotlebu.

Nie je to o tom, kto je Maďar a kto Slovák
"Nie je to o tom, kto je Maďar a kto je Slovák. My sme u nás naučení, že sa vláda hneď zostaví,“ hovorí Andrej Danko.

Danko: Na Fica nemám ani mobil
"S Ficom som sa stretol iba raz. Nemám na neho ani mobil
,“ hovorí šéf SNS.

Chybám sa nevyhnem, tvrdí Kollár
"Určite budem musieť zaplatiť nováčikovskú daň a nevyhnem sa chybám. Každý si tým musí prejsť, aj Richard Sulík si tým prešiel,“ skonštatoval šéf Sme Rodina Boris Kollár.

„Systém oligarchov nezmeníme hneď“
"Zmeniť politický systém bez oligarchov sa nerobí tak, že ich zakážete a od zajtra to neplatí,“ hovorí Sulík.

Lipšic: Gorilu vyšetríme
"Viem garantovať, že vyšetríme Gorilu, ak budeme vo vláde," odkázal Daniel Lipšic (OĽaNO-NOVA)

Tí, čo chceli ísť so Smerom, zlyhali
"Pozrite sa, ako ako dopadli tí, čo chceli rokovať so Smerom. Jeden z nich, gazda (Procházka), skoro vypadol a druhý, pre ktorého je to psou povinnosťou (Bugár), skončil až za nami,“ povedal Boris Kollár.

Verejná objednávka
"Verejná objednávka je postaviť vládu bez Roberta Fica. A to nie je všetko, to je len začiatok," vyhlásil Richard Sulík.

Tento výsledok nie je dobrý, hovorí Žitňanská
"Toto nie je výsledok, ktorý je dobrý, čakali sme viac, ale keď to porovnávame s porovnateľnými stranami, tak sme to prežili,“ hovorí podpredsedníčka Most_Híd Lucia Žitňanská. 

So SNS nie
"Sama za seba vylučujem, že by som si vedela predstaviť byť vo vláde so SNS,“ doplnila Žitňanská.

hrozba prívalovej vlny
"Vláda, ktorá vznikne, jednoducho musí dodať reálne výsledky v boji proti korupcii. Inak ju zmetie ešte väčšia prívalová vlna, ako prišla počas volieb,“ povedal šéf Siete Radoslav Procházka.

Náročná úloha
"Ktokoľvek sa podujme na zostavení novej vlády, bude mať veľmi náročnú úlohu,“ hovorí Procházka.

01 - Modified: 2016-03-06 08:24:52 - Feat.: 0 - Title: Šéf národniarov nevylučuje Most. Žitňanská si to nevie predstaviť
01 - Modified: 2024-04-17 09:35:50 - Feat.: - Title: Majerský v HNtelevízii o liste von der Leyenovej: Prečo im kroky Poľska nevadia? Nech majú rovnaký meter 02 - Modified: 2024-04-10 15:08:43 - Feat.: - Title: Kedy a kto bude diskutovať o RTVS? O tom rozhodujeme my, odkázal Šimkovičovej rezort 03 - Modified: 2024-04-02 12:39:13 - Feat.: - Title: Z duelu v Rádiu Expres nič nebolo. Pellegrini tvrdil, že bude v regiónoch, našli ho v Bratislave 04 - Modified: 2024-03-28 13:58:45 - Feat.: - Title: Prvý duel: Spája protestami, vyčítal Pellegrini. Korčok: Fico je na rozdiel od vás aspoň originál 05 - Modified: 2024-03-24 01:26:16 - Feat.: - Title: Volebné štúdio HNtelevízie: Prekvapenie v podobe vysokého náskoku. Teraz príde na rad referendum o Ficovi
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
18. apríl 2024 10:15