StoryEditor

Matovičov rezort spustil očkovaciu lotériu. Pozrite si, kto sa do nej môže prihlásiť

01.08.2021, 13:46
Autor:
redredTASRTASR
Do očkovacej prémie sa budú môcť zapojiť všetci, bez ohľadu na to, kedy a akou vakcínou sa dali zaočkovať.

Ministerstvo financií pod vedením Igora Matoviča dnes večer spustilo očkovaciu lotériu. Záujemcovia o očkovaciu prémiu alebo sprostredkovateľský bonus sa môžu zaregistrovať na stránke www.bytzdravyjevyhra.sk.

Ďalšie informácie poskytne ministerstvo financií v pondelok na tlačovej konferencii. Pôvodne mala byť stránka spustená už na obed o 12.00 hod., ale nakoniec k tomu nedošlo. Ministerstvo potom poobede informovalo o večernom termíne spustenia. Prvé losovanie bude 15. augusta.

​​"Takýmto spôsobom chceme motivovať tých, ktorí sa ešte nerozhodli očkovať a rovnako aj odmeniť ľudí, ktorí sú zodpovední," píše ministerstvo v stanovisku.

Do očkovacej prémie sa budú môcť zapojiť všetci, bez ohľadu na to, kedy a akou vakcínou sa dali zaočkovať.

Ak majú za sebou jednu dávku, do žrebovania budú zaradení jedenkrát. Ten kto už absolvoval očkovanie oboma dávkami, je do žrebovania automaticky zaradený dvakrát.

Sprostredkovateľský bonus je finančná odmena pre ľudí, ktorí motivovali iných vo svojom okolí, aby sa dali zaočkovať.

Zaočkovaná osoba sa zaregistruje na stránke, získa špeciálny kód a ten následne odovzdá tomu, kto ho na očkovanie motivoval. Sprostredkovateľ si tento kód na stránke uplatní a získa tak finančnú odmenu.

"Ministerstvo financií pripravilo tento mimoriadne náročný projekt v rekordne krátkom čase a spúšťa ho len dva týždne od podpisu legislatívy prezidentkou. Registračný systém naprojektovalo ministerstvo financií do veľkej miery vo svojej réžii a využilo naň najmä interné kapacity odborníkov na informačné technológie," dodáva Matovičov rezort.

Ďalšie informácie poskytne ministerstvo financií v pondelok na tlačovej konferencii. O konkrétnom čase Vás budeme informovať.

Ministerstvo dodalo, že registračný systém naprojektovalo do veľkej miery vo svojej réžii a využilo naň najmä interné kapacity odborníkov na informačné technológie.

Upozornilo, že projekt spúšťa len dva týždne od podpisu legislatívy prezidentkou Zuzanou Čaputovou.

01 - Modified: 2024-04-25 16:11:57 - Feat.: - Title: Rezort financií podrží farmárov, kým dostanú dotácie. Má im poskytnúť finančnú výpomoc 02 - Modified: 2024-04-24 15:42:18 - Feat.: - Title: Za platcu DPH sa budú registrovať firmy od obratu 50-tisíc eur ročne, rozhodol parlament 03 - Modified: 2024-04-19 11:20:58 - Feat.: - Title: Nealko nápoje s pridaným cukrom budú podliehať novej dani. Návrh je v pripomienkovom konaní 04 - Modified: 2024-04-19 08:54:12 - Feat.: - Title: Obávaný vírus sa nebezpečne priblížil k človeku. Vedcov z WHO najnovší vývoj prekvapil 05 - Modified: 2024-04-18 14:43:35 - Feat.: - Title: Poukážky z programu Zelená domácnostiam vydá Slovenská inovačná a energetická agentúra v najbližších týždňoch
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
26. apríl 2024 05:36