Miroslav RemetaTASR/V. Benko
StoryEditor

Veľkopodnikateľovi Remetovi vykradli byt v Bratislave. Lupiči mu spôsobili škodu vyše milión eur

07.07.2017, 19:22
Autor:
lmlm

Slovenského veľkopodnikateľa Miroslava Remetu vykradli lupiči.

Z jeho bratislavského luxusného bytu si odniesli finančnú hotovosť a veci vo výške viac ako milión eur. Informáciu priniesol portál tvnoviny.sk

​„Viete, je vyšetrovanie a ja sa nebudem vyjadrovať. Ohlásil som to, lebo všetky veci boli riadne evidované," povedal majiteľ stavebnej spoločnosti Dúha Remeta.Veľkopodnikateľ nereagoval ani na to, či má polícia okruh podozrivých.„Je to stratégia polície a nechcem to mariť," vraví Remeta.

Bližšie informácie neposkytla ani polícia.

"O krádeži nechcel veľmi hovoriť ani poškodený Miroslav Remeta, priznal len to, že mu zmizli cenné veci," uvádza polícia.

Podľa portálu boli z Remetovho bytu odcudzené drahokamy, náramky, či niekoľko luxusných hodiniek.

Pred pár týždňami sa objavili obvinenia, že Remeta je podozrivý z krátenia dane vo vyške 1,1 milióna eur. Podľa poslancov SaS Lucie Nicholsonovej a Jozefa Rajtára mal Remetu kryť Kriminálny úrad Finančnej správy.

Remetova spoločnosť sa voči obvineniam ostro ohradila.

Spoločnosť DÚHA a.s. dnes prezentované informácie vníma ako už pre rokom začatú a v súčasnosti pokračujúcu diskreditačnú kampaň. Spoločnosť a jej zamestnanci systematicky čelia tlaku viacerých kontrol, z ktorých všetky dopadli pre spoločnosť DÚHA s výsledkom, že spoločnosť dokázala obhájiť všetky svoje kroky ako plne súladné so zákonom. Viac ako 40 kontrol, dožiadaní a preverovní dopadlo bez nálezu, pokút, či dorubov. Spoločnosť si ani dnes nie je vedomá žiadneho prebiehajúceho konania voči nej, naopak aj konanie KUFS ako aj iné podnety vrátane podnetov na začatie trestných konaní boli riadne prešetrené, uzavreté a v súčasnosti sú neaktuálne," odznelo v stanovisku.

01 - Modified: 2024-04-15 11:40:32 - Feat.: - Title: Prevádzku známeho influencera Jovinečka vykradli. Neviem čo sa stalo, chýba veľa vecí a fungujeme v núdzovom režime, hovorí 02 - Modified: 2024-04-06 10:30:00 - Feat.: - Title: Neuveriteľná lúpež ako z akčného filmu. Zlodeji v Los Angeles ukradli 30 miliónov dolárov v hotovosti 03 - Modified: 2024-03-20 12:00:00 - Feat.: - Title: VIDEO Žena si pred krádežou zacvičila jogu. Odniesla si croissanty, čistiace prostriedky a pekárove topánky 04 - Modified: 2024-03-10 12:00:00 - Feat.: - Title: Riaditeľ školy ušetril na káve necelé tri eurá. Pripravil sa však o nárok na dôchodok a ešte ho aj vyhodili 05 - Modified: 2024-03-05 12:00:00 - Feat.: - Title: Predsvadobná párty syna najbohatšieho muža Indie za milióny. Vystúpila Rihanna, zablahoželať prišiel aj Bill Gates
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
16. apríl 2024 22:59