StoryEditor

Švédsko sklamalo aj tipujúcich

13.06.2006, 00:00

Priebeh šampionátu zatiaľ nahráva do kariet aj slovenským tipujúcim, ktorých zatiaľ "zradil" jeden zápas.

Úvod svetového šampionátu priniesol veľa radosti aj tipujúcim na www.tipos.sk. Prakticky až na zaváhanie Švédska s Trinidadom a Tobagom všetci favoriti uspeli.
Najväčším úlovkom pre hráčov bol hneď otvárací duel šampionátu, v ktorom výhru domáceho Nemecka nad Kostarikou (4:2) tipovalo až 98,5 % tipujúcich. Rovnako plesali aj tí, ktorí stavili na sobotné víťazstvo Anglicka nad Paraguajom (1:0) a nedeľné Portugalska nad Angolou (1:0). Aj tu sa podiel úspešných hráčov prehupol ponad 95-percentnú hranicu.
Naopak, šok spôsobila bezgólová remíza Švédov s outsiderom turnaja, Trinidadom a Tobagom. Takýto výsledok mal na tikete len jeden z päťdesiatich tipujúcich.

Špeciálne stávky
V hojnom počte skúšali hráči aj špeciálne stávky k jednotlivým zápasom. Zarábali napríklad na počte rohových kopov v zápase Nemecko -- Kostarika (menej ako 11) i Argentína -- Pobrežie Slonoviny (viac ako 11).
Už menej úspešní boli stávkujúci pri tipovaní úvodných výkopov. Na Argentíne (žreb vyhralo Pobrežie Slonoviny) sa popálilo 97 % tipujúcich, na Nemecku 94 % ("galantní" hostitelia nechali úvodný výkop Kostaričanom). Sklamalo tiež Portugalsko, ktoré "dovolilo" Angole kopať prvý rohový kop vo vzájomnom zápase (až 93 % verilo Portugalcom).
Iba dve minúty obrali o zaujímavú výhru jedného z tipujúcich, ktorý stavil 10 000 Sk na to, že prvý gól zápasu Mexiko -- Irán padne až po 30. minúte zápasu (skóre otvoril Mexičan P. Bravo v 28. minúte).

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
01. máj 2024 07:18