20.10.2005, 00:00
Autor:
TASRTASR
Slovenský futbalový tréner Dušan Radolský povedie poľský tím Groclin Grodzisk v sobotňajšom ligovom stretnutí s Poloniou Varšava poslednýkrát. Vedenie poľského vicemajstra sa po troch prehrách rozhodlo Radolského odvolať a od 24. októbra ho pri mužstve už nahradí Čech Werner Lička. "Je pravda, že na lavičke Groclinu končím. Absolvoval som s vedením klubu schôdzku, na ktorej som sa rozhodnutie vedenia dozvedel. Dôvod predčasného ukončenia môjho pôsobenia je jasný už pri pohľade na tabuľku. V týchto prípadoch to už takto chodí," povedal Dušan Radolský.

FUTBAL. Portugalského futbalového reprezentanta Cristiana Ronalda v službách anglického veľkoklubu Manchester United zatkla včera londýnska polícia a vypočúvala ho v súvislosti s údajným znásilnením. Ako uvádza agentúra AP s odvolaním sa na Scotland Yard, na policajnú stanicu v Londýne prišli v stredu dvaja muži podozriví zo sexuálneho útoku na ženu, ktorý sa mal stať 2. októbra v hoteli v centre Londýna. (TASR)
HOKEJ. Po štyroch rokoch sa slovenský hokejový reprezentant Vladimír Országh vracia do švédskej Elitserien, keď sa dohodol na šesťmesačnom kontrakte s klubom Lulea HF. Majster sveta z Göteborgu a bronzový medalista z Helsínk sa v klube stane po Obšutovi a Bartečkovi tretím Slovákom. (TASR) u Výsledky NHL: Montreal -- Boston 4:3, New Jersey -- Florida 4:3 (za hostí Juraj Kolník 1+0), Edmonton -- Phoenix 3:4 pp (za hostí Ladislav Nagy 0+1), Vancouver -- Chicago 6:2. (hn)
STOLNÝ TENIS. Slovenskí stolnotenisoví reprezentanti vstúpili senzačne do zápolení v novom ročníku Európskej ligy, keď v 1. kole A-skupiny zdolali vo vypredanej šesťtisícovej hale v Liége domáce Belgicko 3:2. O šokujúcom triumfe rozhodla záverečná dvojhra, v ktorej Ľubomír Pištej zvíťazil po päťsetovej dráme nad Philippom Saivom. (TASR)
TENIS. Turnaj ATP Tour v Madride (2,1 mil. eur) -- 2. kolo: Davydenko (3-Rus.) -- BECK (SR) 6:4, 6:1, HRBATÝ (14-SR) -- Haas (Nem.) 6:4, 6:2. (hn)

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
03. máj 2024 14:08