StoryEditor

Hewitt našiel záchrancu

02.11.2006, 23:00
Autor:
SITASITA
Bývalý tréner austrálskej plaveckej reprezentácie Don Talbot ponúkol svojmu krajanovi a bývalej tenisovej svetovej jednotke Lleytonovi Hewittovi pomoc pri návrate medzi elitu. Talbot je presvedčený, že Hewitt by mal viac dôverovať svojmu prirodzenému inštinktu.

BRATISLAVA -- Bývalý tréner austrálskej plaveckej reprezentácie Don Talbot ponúkol svojmu krajanovi a bývalej tenisovej svetovej jednotke Lleytonovi Hewittovi pomoc pri návrate medzi elitu. Talbot je presvedčený, že Hewitt by mal viac dôverovať svojmu prirodzenému inštinktu.
"Zavolal som jeho manažérovi a povedal som mu, že síce nie som expert na tenis, ale viem, ako víťaziť," povedal Talbot. "Lleyton zmenil po kritike svoje správanie na kurte, ale opäť by mal vniesť do hry svoj živel. Snaží sa byť dobrým chlapcom, ale to nie je on. Nevydal sa správnou cestou," dodal Talbot, ktorý priviedol austrálskych plavcov k triumfu v medailovej bilancii na MS v roku 2001 vo Fukuoke. Hewitt vyhral naposledy jeden z turnajov Grand Slamu v roku 2002, keď triumfoval vo Wimbledone.
SITA

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
28. máj 2024 00:08