StoryEditor

V pohári bratislavské derby

18.08.2005, 00:00
Autor:
TASRTASR

V druhom kole Slovenského pohára vo futbale (30. a 31. augusta) sa stretne bratislavský Inter s majstrovskou Artmediou. Rozhodol o tom včerajší žreb na zasadnutí Ligovej komisie Slovenského futbalového zväzu v Bratislave. Okrem bratislavského derby zlúčil žreb aj ďalších šesť prvoligových mužstiev (Ružomberok -- Púchov, Nitra -- Žilina, Trenčín -- B. Bystrica). Ľahkého súpera nebude mať ani posledný zástupca Corgoň ligy Spartak Trnava, líder najvyššej súťaže sa stretne s druholigovými Košicami, ktoré figurujú za Slovanom na druhom mieste.
V tejto fáze pohára, ktorá sa hrá na jedno stretnutie, štartuje 16 klubov, z toho jeden treťoligový (Močenok) a šesť zástupcov druhej najvyššej domácej súťaže. Z účastníkov Corgoň ligy absentuje Dubnica, ktorá v 1. kole vypadla so Šaľou po prehre 1:2. Víťazi postúpia do štvrťfinále, ktoré sa bude hrať 18. a 25. októbra na dva zápasy, systémom doma a vonku.
SLOVENSKÝ POHÁR
Žreb 2. kola -- 30. augusta: Podbrezová (II.) -- Senec (II.), Šaľa (II.) -- Lipany (II.), Ružomberok -- Púchov, Trnava -- Košice (II.), 31. augusta: Inter -- Artmedia , Nitra -- Žilina, Trenčín -- B. Bystrica, Močenok (III.) -- R. Sobota (II)

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
20. apríl 2024 02:21