StoryEditor

Úspešná odveta Barcelony

07.03.2006, 23:00

Hráči FC Barcelona remizovali včera v odvete osemfinále Ligy majstrov s FC Chelsea 1:1 a zabezpečili si tak po víťazstve 2:1 v prvom dueli postup do štvrťfinále. Úvodný gól na vypredanom Nou Campe vsietil po skvelej individuálnej akcii brazílsky kanonier Ronaldinho. Anglickému majstrovi už nepomohol k zvratu ani vyrovnávajúci gól, keď v nadstavenom čase premenil jedenástku Lampard. Španielskemu veľkoklubu tak vyšla odveta za vlaňajší súboj, keď do štvrťfinále LM postúpil londýnsky klub.
Blízko k vypadnutiu mal aj ďalší veľký favorit Juventus Turín, ktorému postup v zápase s Werderom Brémy zabezpečil Emerson gólom v 87. min. Osemfinále bolo konečnou stanicou pre Glasgow Rangers, ktorý v súboji s FC Villarreal vypadol pre menší počet strelených gólov na súperovom trávniku. Štvrtý zápas včerajšieho programu sa mal hrať v Miláne, kde mal miestny Inter odohrať odvetu s Ajaxom Amsterdam. Na štadióne Giuseppe Meazzu však dostal prednosť AC Miláno, ktorý sa dnes v osemfinále LM stretne s Bayernom Mníchov a tak duel Interu s Ajaxom preložila UEFA na budúci utorok 14. marca.
LIGA MAJSTROV
Osemfinále, odvety: FC Barcelona -- FC Chelsea 1:1 (0:0), góly:
78. Ronaldinho -- 90.+ Lampard (11 m), prvý zápas 2:1, postupuje FC Barcelona, Juventus Turín -- Werder Brémy 2:1 (0:1), góly: 65. Trezeguet, 87. Emerson -- 13. Micoud, prvý zápas 2:3, postupuje Juventus, FC Villarreal -- Glasgow Rangers 1:1 (0:1), góly: 49. Arruabarrena -- 12. Lövenkrands, prvý zápas 2:2, postupuje FC Villarreal

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
23. apríl 2024 08:25