StoryEditor

Anketa hn

01.01.2007, 23:00

Čo očakávate od nového roku?
V ankete Hospodárskych novín sme sa slovenských športovcov pýtali, aké plány a ciele majú v roku 2007 a čo musia urobiť pre to, aby ich dokázali naplniť.

Michal Riszdorfer
(rýchlostná kanoistika)
-- Mojou hlavnou prioritou je vybojovať so štvorkajakom miestenku na olympijské hry v Pekingu na trati 1 000 metrov. To znamená skončiť v kvalifikácii do šiesteho miesta a zabezpečiť si postup.

Marek Mintál
(futbalový reprezentant)
-- Dúfam, že tento rok bude pre mňa lepší. Verím, že nebudem mať zdravotné patálie a opäť sa mi bude dariť. Chcem sa naspäť vrátiť do základnej zostavy, či už v klube alebo v reprezentácii. To je pre mňa prvoradé.

Veronika Zuzulová
(zjazdové lyžovanie)
-- Prajem si, aby som pokračovala v úspešných výsledkoch z konca minulého roku. Ak sa mi to podarí, budem šťastná. Hlavne musím byť zdravá, bez toho nemôžem podávať dobré výkony.

Ľuboš Križko
(plávanie)
-- Chcel by som zopakovať úspešné výsledky z minulého roku. Aby sa mi darilo na tréningu, a hlavne nech ma poslúcha zdravie. Dúfam, že budem mať rovnakú chuť zahryznúť sa do poriadnej prípravy.

František Hossa
(tréner hokejistov Popradu)
-- V prvom rade zdravie. Čo sa týka hokeja, aby to bolo lepšie ako minulý rok, či už v Poprade alebo v slovenskej reprezentácii. A aby moji synovia pokračovali v dobrých výkonoch, Marián nech sa udrží na špici kanadského bodovania NHL.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
26. apríl 2024 08:32