StoryEditor

Galisov tím v Lichtenštajnsku

16.08.2005, 00:00
Autor:
TASRTASR
Slovenskí futbaloví reprezentanti odcestovali včera predpoludním z Bratislavy autobusom do Viedne, odkiaľ o 13.30 odletia do Vaduzu, kde zajtra od 20.15 na Rheinpark štadióne odohrajú zápas 3. skupiny kvalifikácie MS 2006 s domácim Lichtenštajnskom.

Slovenskí futbaloví reprezentanti odcestovali včera predpoludním z Bratislavy autobusom do Viedne, odkiaľ o 13.30 odletia do Vaduzu, kde zajtra od 20.15 na Rheinpark štadióne odohrajú zápas 3. skupiny kvalifikácie MS 2006 s domácim Lichtenštajnskom. V nedeľu večer doplnila káder trénera Dušana Galisa pätica Miroslav König, Martin Jakubko, Igor Demo, Jozef Valachovič, Peter Hlinka. Teda hráči, ktorí v nedeľu večer hrali ešte vo svojich kluboch ligu. Až vo Schwechate sa k tímu pripojili Roman Kratochvíl s Radoslavom Zabavníkom. "Všetci hráči prišli zdravotne v poriadku, takže po vynútených zmenách, keď Vargu nahradil Ďurica a Németha Porázik, už k žiadnym ďalším nedošlo," informoval technický vedúci reprezentácie Róbert Tomaschek.
Po príchode do Vaduzu sa výprava SR ubytovala v hoteli Schatzmann. Večer v čase zápasu absolvovali tréning, dnes v doobedňajších hodinách je na programe spoločná prechádzka a v čase zápasu opäť tréning. "Je škoda, že nemôžeme byť dlhšie spolu, kompletní absolvujeme v podstate iba dva tréningy. Pomohol by nám možno jeden prípravný zápas na zohranie. Podmienky sú však dané, treba zabojovať," doplnil slovenský tréner Dušan Galis.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
05. október 2024 09:29