StoryEditor

Futbal už ovládol aj stávkové kancelárie

07.06.2006, 00:00
Obrovský boom pred majstrovstvami sveta v Nemecku vrcholí nielen medzi zainteresovanými futbalovými tímami, ale do popredia sa dostávajú aj stávkové kancelárie, ktoré pred najdôležitejším podujatím roka zaznamenávajú prudký nárast "šampionátových" stávok na majstrovstvá sveta. Stávkové kancelárie sa predbiehajú v pripravovaní najkvalitnejších služieb pre tipujúcu verejnosť.

Obrovský boom pred majstrovstvami sveta v Nemecku vrcholí nielen medzi zainteresovanými futbalovými tímami, ale do popredia sa dostávajú aj stávkové kancelárie, ktoré pred najdôležitejším podujatím roka zaznamenávajú prudký nárast "šampionátových" stávok na majstrovstvá sveta. Stávkové kancelárie sa predbiehajú v pripravovaní najkvalitnejších služieb pre tipujúcu verejnosť. Majstrovstvá sveta ponúkajú na kurzových lístkoch najväčšiu škálu tipovacích možností pre slovenského zákazníka v porovnaní s ostatnými športovými podujatiami vrátane predchádzajúcich futbalových šampionátov.

Na úvodný duel Nemecka vsadených už cez tri milióny korún

Najzaujímavejším zápasom je momentálne úvodný duel domácich Nemcov s Kostarikou. Usporiadateľovi MS veria ľudia natoľko, že už doteraz investovali viac ako tri milióny korún a do piatkového výkopu sa očakáva minimálne raz toľko. Nemci sú už nedočkaví na záverečný turnaj MS, v prípade zisku titulu by si každý hráč pripísal na svoje konto 300-tisíc eur, čo je zhruba štyrikrát viac ako na minulom šampionáte v Ázii, kde mali nemeckí futbalisti sľúbených 70-tisíc eur za zisk titulu. Ďalšími zaujímavými zápasmi z hľadiska Slovákov sú Brazília -- Chorvátsko a Švédsko -- Trinidad/Tobago, kde sa ľudia taktiež neboja investovať veľa peňazí. Najprekvapujúcejší tip v základných skupinách zaznamenali v stávkovej kancelári TeRNO, kde expert stavil 18-tisíc korún na víťazstvo Trinidadu/Tobaga proti horúcemu favoritovi Anglicku. Ďalšie stávky sa očakávajú podľa vývoja v jednotlivých skupinách.

Slováci favorizujú Brazíliu na zisk titulu
Slovenská verejnosť verí na zisk trofeje jednoznačne obhajcovi titulu Brazílii (vyše 90 % stávok). Zvyšné percentá tipov sú na Nemecko, Anglicko, Francúzsko, Holandsko a Argentínu. Vo všeobecnosti sa očakáva, že finálový duel na berlínskom štadióne bude reprízou posledného šampionátu: Nemecko -- Brazília. Našim západným susedom z Česka na výraznejší úspech slovenskí bookmakeri neveria, ale predpokladajú, že postúpia zo základnej skupiny z druhého miesta, kde by ich pri pravdepodobnom víťazstve "kanárikov" v skupine F čakala Brazília.

Obávaným kanonierom sa dávajú veľké šance
Našich tipujúcich zlákala aj možnosť staviť špeciálne stávky. Najčastejšie je v pozornosti Slovákov stávka na najlepšieho strelca šampionátu. Najväčšie šance dávajú brazílskemu kúzelníkovi Ronaldinhovi a jeho útočnému kolegovi Ronaldovi, ale objavili sa aj mená Ševčenko, Henry, Adriano, Van Nistelrooy, ktorí pravidelne napínajú siete súperových brankárov v Lige majstrov. Pre svojich zákazníkov pripravili stávkové kancelárie širokú ponuku vyše dvadsiatich špeciálnych stávok. Stávková kancelária TeRNO ako jediná na Slovensku ponúka špeciálnu stávku "víťazný double" -- najlepší strelec & majster sveta (napr. Ronaldinho & Brazília = kurz 15.0).

V zahraničí je situácia podobná
Futbalový tím Brazílie s fenomenálnymi futbalistami rezonuje nielen u nás, ale zverencom trénera Carlosa Alberta Parreiru dávajú bookmakeri najväčšie šance na zisk titulu aj vo svete. Tipérska horúčka nepochytila len východnú Európu, ale stávkové kancelárie sa napĺňajú ľuďmi aj na Britských ostrovoch, Apeninskom polostrove a, samozrejme, v Južnej Amerike, kde si fanatickí brazílski a argentínski fanúšikovia nepripúšťajú inú možnosť, ako tú, že zlaté medaily budú visieť práve na hrudi ich miláčikov. Zahraničné stávkové spoločnosti majú ešte širšie možnosti výberu stávok ako naše, osobitnou kapitolou sú internetové kancelárie, kde je možnosť tipovania aj počas prebiehajúceho samotného zápasu.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
26. apríl 2024 19:26