StoryEditor

Artmediu čaká líder, Čobej chytať nebude

18.08.2006, 00:00
Najväčším lákadlom 6. kola bude súboj za bratislavským Starým mostom, kde Artmedia privíta vedúci tím tabuľky Žilinu. Bratislavčania zdolali v ligovom zápase Žilinu naposledy 10. mája 2003, odvtedy s nimi na domácom ihrisku v siedmich zápasoch ani raz nevyhrali. "Žlto-zelení" prehrali v tejto sezóne len v úvodnom kole a sériu štyroch neprehratých zápasov budú chcieť udržať aj po zápase so zverencami trénera Jozefa Adamca.

Najväčším lákadlom 6. kola bude súboj za bratislavský Starým mostom, kde Artmedia privíta vedúci tím tabuľky Žilinu. Bratislavčania zdolali v domácom ligovom zápase Žilinu naposledy 10. mája 2003, odvtedy s nimi na petržalskej pôde v siedmich zápasoch ani raz nevyhrali. "Žlto-zelení" prehrali v tejto sezóne len v úvodnom kole a sériu štyroch neprehratých zápasov budú chcieť udržať aj po zápase so zverencami trénera Jozefa Adamca.
V Artmedii stále čakajú na návrat brankára Juraja Čobeja. Hrdina minuloročnej sezóny stále nie je stopercentne zdravotne v poriadku a ešte sa musí podrobiť niekoľkým vyšetreniam.
"Juraj určite proti Žiline nezasiahne do hry. Potrebuje ešte dve -- tri vyšetrenia, ktoré žiadajú lekári. Na základe týchto vyšetrení potom dajú lekári súhlas na jeho návrat. Nechceme nič uponáhľať, radšej vydržíme ešte pár týždňov, aby sme si boli stopercentne istí, že Juraj bude úplne fit," povedal pre HN vedúci bratislavského mužstva Emil Stranianek.
Zaujímavý súboj sa očakáva aj v Košiciach, kde proti majstrovi z Ružomberka poženie nováčika vypredané hľadisko. Košičania zdolali na svojom ihrisku dva bratislavské tímy, Artmediu aj Slovan, s Nitrou vyšli bodovo naprázdno. Ružomberok, ktorý má pre účasť v Lige majstrov nahustený program, je zatiaľ na šiestom mieste s dvomi prehrami.

PROGRAM 6. KOLA
PIATOK
Senec -- Banská Bystrica 20.00
Košice -- Ružomberok 20.00
SOBOTA
Nitra -- Inter 17.00
Trenčín -- Trnava 20.00
Slovan -- Dubnica 20.00
NEDEĽA
Artmedia -- Žilina 10.30

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
26. apríl 2024 12:25