StoryEditor

Balázs Borbély: V Miláne sme veľkú šancu nemali

24.11.2005, 23:00

V Miláne ste podľahli domácemu mužstvu vysoko 0:4, nie je táto prehra príliš krutá?
- Určité áno. Škoda, že sme v prvej dvadsaťminútovke nedali gól. Mali sme na to príležitosti, navyše rozhodca mohol odpískať pokutový kop za faul na Ďuricu. Domáci nám dali v úvode veľa priestoru, trošku nás uspali a potom udreli. Hrali to, čo potrebovali a veľa šancí na dobrý výsledok nám nedali.
Strelecky sa zaskvel Adriano, bolo ťažké ho brániť?
- Je to skvelý hráč, čo dokonale potvrdil. Občas mal však veľa voľného priestoru, mali sme ho brániť oveľa dôraznejšie. Treba však rýchlo na toto stretnutie zabudnúť a myslieť dopredu na ďalšie zápasy.
Je ťažké hrať pred prázdnym publikom taký dôležitý zápas?
- Futbalu to určite nepomohlo, bolo to ako za trest. Samozrejme, že by sme radšej hrali pred plným hľadiskom.
Napriek prehre ste zostali v hre o postup, za čo vďačíte aj Portu, ktoré zobralo body Glasgowu...
- Tento výsledok nám veľmi zahral do karát. Na tretie miesto a Pohár UEFA nám stačí uhrať aj remízu, ale určite budeme hrať na víťazstvo. Pritom budeme držať palce Interu, aby v Glasgowe neprehral.
V súboji s Portom môžete zavŕšiť skvelé vystúpenie v základnej časti Ligy majstrov. Bude tento duel z hľadiska psychiky pre vás najťažší?
- Ťažšiu pozíciu bude mať Porto, ktorému tiež pôjde o všetko. Na účasť v Pohári UEFA musí zvíťaziť, nám stačí aj bod. V každom prípade je skvelé, že aj pred posledným duelom máme šancu na postup aj do osemfinále Ligy majstrov. A to pred začiatkom tejto súťaže nikto neveril.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
04. máj 2024 03:51