StoryEditor

Real Madrid chce vymeniť Ronalda

14.08.2006, 00:00
Autor:
SITASITA
Vedenie španielskeho futbalového tímu Real Madrid uvažuje nad výmenou Ronalda do AC Miláno za Kaká. Miláno by potrebovalo zaplátať dieru po Andrijovi Ševčenkovi, ktorý prestúpil do londýnskej Chelsea.

Vedenie španielskeho futbalového tímu Real Madrid uvažuje nad výmenou Ronalda do AC Miláno za Kaku. Miláno by potrebovalo zaplátať dieru po Andrijovi Ševčenkovi, ktorý prestúpil do londýnskej Chelsea. Ronaldo už prostredie Milána pozná, keďže 5 rokov strávil v drese mestského rivala Interu. Už počas minulej sezóny zvažoval svoj odchod z "kráľovského" Realu, keďže sa na jeho hlavu zosypala vlna kritiky zo strany fanúšikov a rovnako sa cítil v "bielom balete" nezaplatený.
Nový kouč Realu Fabio Capello dal jasne najavo, že so službami Ronalda do budúcnosti nepočíta angažovaním Ruuda van Nistelrooya z Manchestru United. Prvotnú ponuku Realu za Kaku AC Miláno odmietlo, do celého transferu však vtedy nebol zapojený Ronaldo. Pokiaľ by šlo o výmenu oboch Brazílčanov je tu šanca, že by Kaku, ktorý ma v AC zmluvu do roku 2011, putoval na Santiago Bernabeu.
"Ja takéto veci neriešim, je to plne v réžii klubov, aby sa dohodli. Ja robím to, čo mám, teda hrám futbal a momentálne som šťastný v Miláne," povedal futbalový kúzelník Kaká.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
20. apríl 2024 01:39