StoryEditor

Šláger v Dubnici, súboj nováčikov na Slovane

28.07.2006, 00:00
Futbalisti Dubnice sú po úvodných dvoch kolách najvyššej futbalovej súťaže ako jediný tím bez straty bodov. V nedeľu privítajú na svojom štadióne vicemajstra Artmediu Bratislava. Hostia budú mať v nohách včerajší zápas Pohára UEFA a tak zverenci trénera Jozefa Adamca môžu tak ako v prvom kole v Košiciach doplatiť na "anglický týždeň".

Futbalisti Dubnice sú po úvodných dvoch kolách najvyššej futbalovej súťaže ako jediný tím bez straty bodov. V nedeľu privítajú na svojom štadióne vicemajstra Artmediu Bratislava. Hostia budú mať v nohách včerajší zápas Pohára UEFA, a tak zverenci trénera Jozefa Adamca môžu tak ako v prvom kole v Košiciach doplatiť na "anglický týždeň".
Futbalisti Spartaka Trnava si vybojovali postup v Pohári UEFA, v nedeľu sa však predstavia v Žiline. Mužstvo spod Dubňa nastúpi na novom trávniku, do ktorého klub investoval tridsať miliónov korún s odhodlaním potvrdiť víťazstvo z Nitry.
Slovenský majster Ružomberok privíta posledný tím tabuľky Trenčín, ktorý dosiaľ nezískal ani bod. Liptáci si po jednogólovej prehre v Djurgardene zachovali šancu na postup v Lige majstrov a proti Trenčínu sa predpokladá, že odčinia aj prehru proti Interu Bratislava.
V zaujímavom súboji nováčikov privíta Slovan na Tehelnom poli Senec. "Belasí" budú chcieť opäť doma bodovať naplno, Senčania si po dvoch domácich stretnutiach odbijú premiéru na súperovom ihrisku. Zápas budú sprevádzať aj zvýšené bezpečnostné opatrenia, aby sa predišlo konfliktom z minulého zápasu na štadióne Artmedie.
Ďalší nováčik, Košice, sa stretne s Nitrou. Vo vyrovnanom súboji budú domáci hnaní obecenstvom k víťazstvu, skúsenejší súper túži zopakovať výkon zo Senca v prvom kole, keď zvíťazil po góle Róberta Ráka.
Na Štiavničkách nastúpi favorit duelu Banská Bystrica proti Interu, ktorý v minulom kole šokoval tesnou výhrou majstra z Ružomberka. Zverenci trénera Dušana Radolského síce prehrali naposledy s Trnavou, proti "žlto-čiernym" si však nič iné ako víťazstvo neprepúšťajú.

PROGRAM 3. KOLA
Sobota
Košice -- Nitra 20.00 hod.
Slovan -- Senec 20.00
Ružomberok -- Trenčín 20.00
Banská Bystrica -- Inter 20.00
Nedeľa
Dubnica -- Artmedia 20.00
Žilina -- Trnava 20.00

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
01. máj 2024 16:13