StoryEditor

Žilina investovala do najlepšej hracej plochy

12.07.2006, 00:00
Futbalisti MŠK Žilina vstupujú do nového ročníka najvyššej slovenskej súťaže 2006/2007 s viacerými zmenami. Okrem pochopiteľných pohybov v kádri ide predovšetkým o nové logo klubu a vyhrievaný prírodný trávnik.

Futbalisti MŠK Žilina vstupujú do nového ročníka najvyššej slovenskej súťaže 2006/2007 s viacerými zmenami. Okrem pochopiteľných pohybov v kádri ide predovšetkým o nové logo klubu a vyhrievaný prírodný trávnik. Hlavným cieľom predstaviteľov tímu spod Dubňa bude v nadchádzajúcej sezóne Corgoň ligy v konečnom účtovaní obsadenie pohárových priečok.
"S prípravným obdobím som maximálne spokojný. Okrem toho, že sa nám darilo v naberaní kondície, boli sme úspešní aj z hernej stránky, čo dokazuje aj bilancia prípravných stretnutí. Tu sa mi už vykryštalizovala vhodná skladba mužstva, viac ofenzívne ladená, i keď v ligových zápasoch sa budeme musieť zamerať aj na pozornú defenzívu," uviedol tréner Pavel Vrba.
Vedenie klubu investovalo do rekonštrukcie trávnika 30 miliónov slovenských korún, ktoré sú nad rámec rozpočtu.
"Je to prvý vyhrievaný trávnik s prírodnou trávou na Slovensku, ktorý je už pripravený na náš prvý domáci súboj 30. júla proti Trnave," povedala pre HN hovorkyňa klubu Mária Benedeková.
"S priebehom realizácie prestavby trávnika som absolútne spokojný, všetky práce prebiehali v súlade so stanovenými termínmi," uviedol riaditeľ klubu Pavol Holeščák.

Hlavný sponzor: Tento, a. s.
Rozpočet klubu: 50 -- 60 miliónov Sk
Najväčšie predsezónne prestupy:
Príchody:
Devátý (Blšany), Leitner (B. Bystrica), Seman (Salamina), Ramos (Honduras), Wisdow, Bello (obaja Benin)
Odchody: Barčík (hľadá si angažmán), Krško (Trenčín), Labant (Žižkov), Perniš (Senec), Straka (Antalyaspor)

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
27. apríl 2024 09:32