StoryEditor

Ronaldo zatiaľ zostáva v Madride

25.08.2006, 00:00
Autor:
SITASITA
Taliansky futbalový klub AC Miláno zverejnil negatívny výsledok rokovaní s Realom Madrid o črtajúcom sa prestupe brazílskeho útočníka Ronalda z "bieleho baletu" na Apeninský polostrov.

Taliansky futbalový klub AC Miláno zverejnil negatívny výsledok rokovaní s Realom Madrid o črtajúcom sa prestupe brazílskeho útočníka Ronalda z "bieleho baletu" na Apeninský polostrov. Vedenie "rossoneri" cestovalo do španielskeho hlavného mesta s nádejou na získanie atraktívnej náhrady za Ukrajinca Andrija Ševčenka, ktorý v máji prestúpil do londýnskej Chelsea. Dohode však zatiaľ zabránili nezladiteľné názory na výšku odstupného a zahrnutie stredopoliara Kaká do celého transferu.
Milánska ponuka odstupného 22 miliónov eur za trojnásobného Hráča roka podľa Medzinárodnej futbalovej federácie FIFA pri zachovaní si druhého spomenutého brazílskeho reprezentanta sa nestretla s pozitívnym ohlasom u prezidenta Realu Ramona Calderona. Zostáva nejasné, či kluby absolvujú ďalšie kolo rokovaní, ale čas na ne sa kráti, pretože prestupový termín vyprší na budúci štvrtok 31. augusta. Ronaldo sa v Reale počas ostatného obdobia dočkal nepriazne od fanúšikov.
Jeho pozíciou v ofenzíve navyše otriasol letný príchod Holanďana Ruuda van Nistelrooya, ktorý v stredajšom prípravnom zápase proti Anderlechtu (2:1) na štadióne Santiaga Bernabeua strelil oba góly "merengues". Ani v Miláne, ktoré sľúbilo dvojnásobnému majstrovi sveta trojročnú zmluvu na tri roky a príjem 6 miliónov eur, by sa však Ronaldo nemusel dočkať vľúdneho prijatia od "tifosi". Rodák z Bento Ribeiro totiž v minulosti pôsobil päť sezón v konkurenčnom mestskom klube Inter.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
05. máj 2024 15:57