StoryEditor

POVEDALI PO ZÁPASE

10.10.2005, 00:00
Autor:
TASRTASR

Jelle Goes, tréner Estónska: Gratulujem súperovi k víťazstvu. Napriek tomu, že si Slovensko zaslúžilo zvíťaziť, som zo zápasu sklamaný. Slováci potvrdili svoju technickú a taktickú vyspelosť a my napriek dobrej organizácii sme si nedokázali vytvoriť častejšie gólové príležitosti. Bolo tomu tak aj preto, že sme nedokázali zopakovať výkony z predchádzajúcich kvalifikačných zápasov.
Peter Hlinka, strelec víťazného gólu SR: Bol to veľmi dobre kopnutý roh, ale že som dal gól, to bol aj kúsok šťastia. Mám radosť, uvidíme, ako mi to pôjde ďalej. Stále som veril, že vyhráme, futbal sa hrá na 90 minút, gól môže padnúť hocikedy.
Kamil Čontofalský, brankár SR: Už pred zápasom sme vedeli, že to bude náročný duel. Som rád, že sme splnili úlohu a získali tri body, ktoré boli v tomto prípade podstatné. Nikto sa nás neskôr nebude pýtať, akým spôsobom sa nám to podarilo.
Roman Kratochvíl, kapitán SR: Už pred zápasom sme vedeli, že Estónsko nie je ľahký súper, čo sa napokon aj potvrdilo. Sú to nepríjemní, vysokí hráči v obrane i v útoku. Takže musíme byť spokojní aj s najtesnejším víťazstvom. To, že som nastúpil ako kapitán, nie je dôležité. V tomto mužstve som už dosť dlho, preto voľba podala na mňa.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
30. apríl 2024 17:16