StoryEditor

Michalík debutoval v Premier League

23.04.2007, 00:00
Autor:
SITASITA
Slovenský futbalový reprezentant Ľubomír Michalík sa v sobotu dočkal. V najvyššej anglickej súťaži nastúpil na svoj premiérový zápas. Dvadsaťtriročný obranca sa v drese Boltonu Wanderers dostal na trávnik proti Readingu v 21. min., keď vystriedal zraneného stopéra Nickyho Hunta.

Slovenský futbalový reprezentant Ľubomír Michalík sa v sobotu dočkal. V najvyššej anglickej súťaži nastúpil na svoj premiérový zápas. Dvadsaťtriročný obranca sa v drese Boltonu Wanderers dostal na trávnik proti Readingu v 21. min., keď vystriedal zraneného stopéra Nickyho Hunta. Pre rodáka z Čadce to však napokon bola smutná premiéra v prvom mužstve Boltonu. Zverenci trénera Sama Allardycea prehrali 1:3. Zápas sa pre Bolton vyvíjal priaznivo, o dvojgólvej prehre sa rozhodlo až v záverečných minútach stretnutia. Readingu sa podarilo otočiť zápas v záverečných siedmich minútach, v ktorých dokázali streliť tri góly.
Z dôvodu viacerých zranení v zadných radoch tímu Boltonu stiahol v piatok klub Michalíka z hosťovania v druholigovom Leedsi.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
07. máj 2024 16:49