17.05.2006, 00:00

BASKETBAL. Dnešný program extraligy mužov, finále play-off, o titul: Handlová -- Lučenec, o 3. miesto: Košice -- Sp. Nová Ves.
CYKLISTIKA. Desiatu etapu Giro d´Italia vyhral Talian Pellizotti, celkove vedie ďalší Talian Basso. (SITA)
FUTBAL. Program dnešného 28. kola II. ligy: R. Sobota -- Lučenec, Lipany -- Báč, Nitra -- Humenné, Trnava B -- Prešov, Senec -- Slovan Bratislava, Košice -- Michalovce, Podbrezová -- D. Streda, Zl. Moravce -- Šaľa. (SITA) u Tréner FC Chelsea Jose Mourinho potvrdil, že má záujem o ukrajinského reprezentanta Andrija Ševčenka. Dvadsaťdeväťročný Ukrajinec minulý týždeň vyhlásil, že by chcel odísť z AC Miláno. (SITA) u Prípravný medzištátny zápas: Slovensko 16 -- Česko 16 1:1 v Nemšovej. (SITA) u Majiteľ Interu Miláno Massimo Moratti včera oznámil, že tréner Roberto Mancini bude aj v nastávajúcej sezóne na lavičke tímu. (SITA) Polícia v thajskej metropole Bangkoku varovala miestnych prevádzkovateľov stávkovej činnosti pred prijímaním tipov na výsledky stretnutí MS 2006 v Nemecku a plánuje vytvoriť 100 špeciálnych jednotiek. Tie majú kontrolovať dodržiavanie zákona o zákaze uzatvárania stávok na najpopulárnejší šport v ázijskej krajine. (SITA)
HÁDZANÁ. Slovenská reprezentácia odohrá v rámci prípravy na júnovú II. fázu kvalifikácie o postup na MS 2007 v Nemecku, v ktorej bude ich súperom v dvojzápase play-off Maďarsko, v sobotu a v nedeľu dva medzištátne priateľské zápasy proti Rumunsku. (SITA)
HOKEJ. Tréningy HK Dynamax Nitra nevedie počas tohto týždňa hlavný kouč Zdislav Tabara. Českému kormidelníkovi sa radikálne zhoršil zdravotný stav a museli ho hospitalizovať v nemocnici vo Vsetíne. Túto fázu prípravy na suchu preto vedie asistent Slavomír Chlebec. (SITA)
HOROLEZECTVO. Trojica českých horolezcov Milan Wlasák, Pavel Michut a Alice Korbová vystúpila na šiesty najvyšší vrchol sveta Čo Oju (8201 m). Výstup absolvovali bez kyslíka a šerpov. (SITA)
TENIS. Challengerový turnaj v Záhrebe (42 500 eur), 1. kolo: Delgado (3-Par.) - MERTIŇÁK (SR) 6:3, 6:1. (SITA)
VOLEJBAL. Slovenské reprezentantky odleteli včera z Viedne do Atén, kde ich v stredu, štvrtok a piatok čakajú tri prípravné zápasy s domácou gréckou reprezentáciou. (SITA)

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
03. máj 2024 14:03