StoryEditor

Brankár Rybár bude chytať v Rusku

30.08.2006, 00:00
Autor:
SITASITA
Hokejový brankár Pavol Rybár sa presúva na východ od Slovenska a bude pôsobiť v najvyššej ruskej súťaži. 34-ročný gólman sa dohodol na ročnom kontrakte s nováčikom Amurom Chabarovsk.

Hokejový brankár Pavol Rybár sa presúva na východ od Slovenska a bude pôsobiť v najvyššej ruskej súťaži. Tridsaťštyriročný gólman sa dohodol na ročnom kontrakte s nováčikom Amurom Chabarovsk. Rusi skúšali Rybára od polovice augusta, keď boli na sústredení v Piešťanoch, počas prípravných zápasov na Slovensku. Skalický odchovanec ruských funkcionárov svojimi výkonmi presvedčil.
"Som rád, že sme sa dohodli. Všetko sa udialo veľmi rýchlo, sezóna v Rusku sa začína na budúci týždeň. Bol už najvyšší čas na to, aby som sa dohodol s nejakým klubom. Dúfam, že si vybojujem stabilné miesto v zostave a budem pravidelne chytať. Neviem, či ma berú ako jednotku," povedal Rybár. Rybár bol do záveru poslednej sezóny jednotkou Slovana. V bratislavskom klube odchytal šesť súťažných ročníkov. Odchovanec skalického hokeja sa so Slovanom po ročníku 2005/2006 nedohodol na predĺžení kontraktu a hľadal si počas leta nový klub.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
25. apríl 2024 05:45