StoryEditor

Hantuchová pôjde do Paríža

03.02.2008, 23:00
Autor:
SITASITA

Slovenská najlepšia tenistka stihla toho minulý týždeň veľa. Najprv v pondelok mala tlačovú konferenciu po jej návrate z Australian Open, kde účasťou v semifinále prvého grandslamového turnaja dosiahla najväčší životný úspech v kariére. Potom vo štvrtok sa konečne vyjadrila, či príde alebo nepríde reprezentovať Slovensko v Pohári federácie. Pre zranenie napokon neprišla. Ešte v ten istý večer sa však prihlásila na tohtotýždňový turnaj do Paríža. To aj napriek tomu, že pre zranenú pätu bol jej štart na turnaji s dotáciou 600-tisíc amerických dolárov takmer vylúčený.
"Stále nie je stopercentne v poriadku. V Paríži bude hrať pravdepodobne až v strede týždňa, takže má ešte niekoľko dní na doliečenie," povedala pre HN jej mama Marianna Hantuchová. To však nebolo všetko. Ôsma hráčka sveta ešte vo štvrtok podpísala zmluvu s marketingovou spoločnosťou Octagon. Táto firma zastupuje napríklad aj Dominiku Cibulkovú či Dominika Hrbatého.
Hantuchovej mama však poprela, že by táto spoločnosť mohla našej tenisovej ikone pomáhať napríklad pri zmluve so Slovenským tenisovým zväzom v súvislosti s reprezentovaním v Pohári federácie. "Toto rozhodne nebol dôvod, je to perfektná firma, s Pohárom federácie to nemá nič spoločné," dodala pre HN.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
19. apríl 2024 19:15