StoryEditor

Oslavy chystajú obaja rivali

11.04.2008, 00:00

O novom slovenskom hokejovom šampiónovi definitívne rozhodne až dnešný večerný zápas. Na oslavy prípadného zisku titulu sú však obaja fináloví rivali pripravení už vopred.

Slovanisti rozdajú suveníry
Bratislavský klub má naplánované oficiálne oslavy na pondelok. "Môžem potvrdiť, že ak sa nám podarí vybojovať titul, prídu naši hráči v pondelok na Primaciálne námestie, aby sa mohli o svoju radosť podeliť s fanúšikmi klubu. Presný čas príchodu ešte v priebehu dňa spresníme," povedala pre HN PR manažérka Slovana Veronika Némethová. Pre priaznivcov, ktorí prídu oslavovať prípadný siedmy majstrovský titul "belasých" v histórii, pripravilo vedenie bratislavského klubu rôzne klubové suveníry. "Nechceme konkretizovať, či to budú tričká, šiltovky či niečo iné. Naši skalní fanúšikovia to zistia, ak prídu osobne na námestie," skonštatovala Némethová. Pohár pre slovenského hokejového šampióna však prítomní fanúšikovia určite uvidia. "Hráči si majstrovskú trofej zoberú zo sebou, presne podľa tradície z minulosti," dodala pre náš denník manažérka Slovana.

Prehra oslavy neprekazí
V Košiciach plánuje vedenie klubu stretnutie s fanúšikmi bez ohľadu na to, či východniari vybojujú titul alebo nie. "Program s našimi fanúšikmi máme naplánovaný na sobotné popoludnie v Steel Aréne. Chcem zdôrazniť, že ak by sa nám titul vybojovať nepodarilo, akciu určite nezrušíme. Fanúšikovia si ju za celú sezónu zaslúžia," povedal pre náš denník generálny manažér Košičanov Juraj Bakoš. Ako bude sobotná rozlúčka s hokejovou sezónou, na ktorej sa zúčastnia aj všetci hráči košického tímu, vyzerať, však klub konkretizovať nechce. "Presný scenár programu ešte dolaďujeme. Určite sa však majú naši fanúšikovia na čo tešiť. Máme pripravené rôzne darčeky i kultúrny program," dodal pre náš denník Bakoš.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
25. apríl 2024 17:39