StoryEditor

Hodnotenie Slovákov podľa HN

18.11.2007, 23:00

Kamil Čontofalský 5
-- viditeľne mu chýbala zápasová prax, chybil pri prvých dvoch góloch českého tímu. Nebyť jeho v bráne, výsledok by bol prijateľnejší.
Matej Krajčík 3-
-- počas celého duelu stíhal brániť aj rozvíjať naše neúspešné útočné snahy, k centrovaným loptám sa však príliš nedostal. Ale potvrdil svoju dobrú kondíciu.
Martin Škrtel 2-
-- zahral svoj štandardný výkon, pri treťom góle sa nemusel uhýbať Rosického strele. Inak spolu s Michalíkom ubránili hviezdny útok Čechov. Za góly mohol niekto iný.
Lubomír Michalík 2
-- najlepší Slovák na ihrisku. Takmer bezchybne ubránil českého "obra" Jana Kollera a nechal zabudnúť na chýbajúceho Jána Ďuricu. Pôsobenie v elitnej anglickej lige bolo na ňom viditeľné.
Marek Čech 2-
-- bojoval, pýtal sa do hry, podarilo sa mu ustrážiť Milana Baroša. V prechode do útoku mu to však nešlo.
Karol Kisel 4
-- po dvoch rokoch sa vrátil do národného tímu, a možno ho v ňom opäť dlho neuvidíme. Nepresadil sa a neukázal nič z toho, čo dokazuje v posledných týždňoch v drese Sparty Praha.
Zdeno Štrba 3
-- spolu s Kozákom hráč z ligovej súťaže, v prvom polčase pokazil veľa prihrávok, v druhom už nebolo poznať, že hrá domácu súťaž. Jeho skúsenosti však nepomohli.
Ján Kozák 4-
-- nedostal sa k svojej obávanej finálnej prihrávke, rýchlostne na medzištátne stretnutia nestačí. Patril k našim najslabším hráčom v stretnutí.
Marek Sapara 3
-- ťažko sa tvorí hra stredopoliarovi na jediného útočníka. Snažil sa niečo vymyslieť, bojoval, nekazil prihrávky, nestíhal sa však vracať do obrany.
Marek Hamšík 3
-- hral na poste, ktorý mu nesedel. Na svoj vek však hral s veľkou rozvahou, no rovnako ako všetci hráči v hre dopredu nič nevymyslel.
Marek Mintál 4
-- kapitán zaostal za očakávaniami, na hrote bol sám, prehrával hlavičkové súboje, bol pomalší ako českí obrancovia. Nedokázal ohroziť súperovu bránu.
Filip Hološko 2-
-- oživil hru, výrazne prispel k našim ofenzívnym útokom v závere zápasu. Bolo veľkou škodou že nezasiahol do hry od začiatku zápasu.
Stanislav Šesták 3
-- rovnako ako Hološko aj jeho príchod na ihrisko prebudil našu útočnú hru, pričinil sa o náš jediný gól v stretnutí, keď jeho strelu tečoval do brány obranca Kadlec.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
16. apríl 2024 07:30