StoryEditor

Škrtel na ihrisku

22.01.2008, 23:00

30. minúta -- po prvýkrát vstal z lavičky náhradníkov a v spoločnosti dvojmetrového útočníka a anglického reprezentanta Petra Croucha sa rozcvičoval pri postrannej čiare. Jeho prvé kroky na Anfield Road zaujali aj fanúšikov, čo potvrdili blesky z fotoaparátov, ktoré boli na neho namierené.

70. minúta -- pri vyrovnávajúcom góle Aston Villy na 1:1 chybil obranca domácich Arbeola. Hneď nato sa po druhýkrát zodvihol Škrtel z lavičky, tentoraz sa už pripravoval naostro. Dvadsaťminút pred koncom stretnutia sa stal prvým Slovákom, ktorý obliekol dres slávneho FC Liverpool.

73. minúta -- Náš obranca sa ešte ani poriadne nedostal do hry, keď vypredaný Anfield Road šokoval vedúci gól hostí. Škrtel však za gól nemohol, lopta skončila v bráne po nešťastnom tečovaní ľavého obrancu Liverpoolu Fabia Aurelia.

80. minúta -- V strede obrany sa Škrtel výborne dopĺňal s dlhoročnou oporou zadných radov klubu a fínskym reprezentantom Samim Hyppiäm. Na starosti mal priebojného útočníka Aston Villy a strelca prvého gólu Marlona Harewooda. Najdrahší Slovák našej futbalovej histórie sa od neho nepohol ani na krok a nepustil ho do žiadnej príležitosti.

88. minúta -- Počas záverečného tlaku The Reds sa Škrtel vysúval pri štandardných situáciách do pokutového územia súpera. Po jednej z nich ho takmer trafila lopta strieľajúceho útočníka Croucha. Tá napokon skončila v sieti a pre FC Liverpool znamenala zisk bodu po remíze 2:2.

93. minúta -- Po troch minútach ukončil hlavný rozhodca stretnutie najkvalitnejšej futbalovej súťaže sveta. Martin Škrtel v stretnutí nesklamal a ponáhľal sa do útrob štadióna Anfield Road, do tunela odišiel medzi prvými.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
26. apríl 2024 10:49