StoryEditor

Muchu chcú už aj Turci

18.01.2010, 23:00

K medializovanému záujmu anglických klubov (Everton, Tottenham) a španielskych tímov (Espanyol, Real Zaragoza) o slovenského brankára číslo jeden Jána Muchu sa pridali aj v Turecku. Eminentný záujem získať gólmana Legie Varšava prejavil podľa tureckých médií tréner Trabzonsporu Senol Günes. Údajne už na jeho príchod do krajiny polmesiaca vyčlenil klub milión eur.

Tottenham sa nevzdáva
HN v piatkovom vydaní informovali, že najbližšie k získaniu najlepšie brankára poľskej najvyššej súťaže je liverpoolsky Everton. Podľa včerajších informácií britských médií je v hre o služby Jána Muchu naďalej aj londýnsky Tottenham. Výkony Slováka údajne pozorne sledoval aj tréner "kohútov" Harry Redknapp. Lenže v súvislosti s novým gólmanom Tottenhamu sa spomínajú ďalšie dve mená -- David James z Portsmouthu a Lee Grant zo Sheffieldu Wednesday. "Nič nové o novom pôsobisku Jána Muchu nemám. Očakávam, že v priebehu niekoľkých dní sa veci môžu pohnúť dopredu," povedal pre HN manažér slovenského reprezentačného gólmana Jozef Tokoš. Ten nechcel potvrdiť žiadne z medializovaných informácií. Podľa britského denníka Daily mail je prestup Muchu do Tottenhamu Hotspur pravdepodobný na 60 percent, o ostatných záujemcoch portál neinformuje.

S Legiou v Španielsku
Mucha sa v sobotu po dvojdňovej dovolenke pripojil k poľskému mužstvu Legia Varšava v príprave na jarnú časť najvyššej súťaže. O deň neskôr odletel s tímom na prípravný tréningový pobyt na juh Španielska. Podľa našich informácií sa posun v prípade prestupu nášho najlepšieho brankára má udiať v druhej polovici tohto týždňa. Muchovo rozhodnutie môže súvisieť s pohybmi na prestupovom trhu s gólmanmi v rámci anglickej Premier league. Najväčšie aktivity na získanie brankára totiž už od začiatku prestupového obdobia vyvíja Tottenham a Stoke City.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
20. apríl 2024 02:37