StoryEditor

Hráči Slavie zaplatia za debakel. Milión korún

22.08.2013, 12:03
Autor:
ihned.czihned.cz

Za trápny debakel 0:7 v najvyššej českej súťaži s Teplicami futbalisti Slavie zaplatia. Vedenie klubu totiž udelilo hráčom a realizačnému tímu pokutu milión českých korún. Navyše vydalo ďalšie ultimátum – ak Slavia nevyhrá nasledujúce tri zápasy so Znojmom, v pohári s Chomutovom a potom opäť v lige s Jihlavou, bude platiť ďalej. „Za každý nevyhratý zápas bude mužstvu udelená pokuta pol milióna korún,“ vyhlásil generálny riaditeľ zošívaných Jaromír Šeterle.

Ten sa hanebným zápasom zaoberal od utorkového rána, kedy situáciu riešil formou osobných rozhovorov s hráčmi aj trénermi. Už v stredu sa vedenie rozhodlo, že podrží trénera Petrouša a k žiadnym personálnym zmenám nedôjde. Informáciu o pokutách futbalisti dostali až dnes, lebo v stredu mali voľno.

Najvernejší priaznivci tiež poslali vedeniu klubu list, v ktorom požadovali okrem iného, aby hráči prestali nosiť červenobiele dresy až do doby, než sa dostanú na piate miesto tabuľky alebo rapídne nezlepšia svoje výkony. „Hráči si nezaslúžia túto česť, ktorú pred nimi mali osobnosti ako Bican, Puč či Veselý,“ odkazovali fanúšikovia v otvorenom liste majiteľovi klubu Alešovi Rebičkovi a spol.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
17. jún 2024 14:30