StoryEditor

Kližan sa dostal do konfliktu s našou tenisovou legendou. Kučeru nazval potkanom

15.12.2016, 16:29
Autor:
lmlm

Najlepší slovenský tenista Martin Kližan rozpútal ostrú debatu svojím statusom na sociálnej sieti, v ktorom podrobil vedenie slovenského tenisu tvrdej kritike.

Viacero osobností sa vyjadrovalo k výrokom nášho tenistu.

"Si potkan"

Najnovšie sa Kližan ostro obul do svojho bývalého trénera a šiesteho hráča sveta Karola Kučeru. Kližan si servítky pred ústa nebral a legendu slovenského tenisu nazval potkanom.

"Si mi na smiech a iba si ukázal, kto vlastne si, keď pred každým členom tímu, pred kamarátmi, pred ľuďom zo zväzu hádžes na mňa intrigy a ohováraš ma. Potom ma nevieš ani pozdraviť. Na toto existuje len jedno slovo. Potkan."

Kučera pripomenul Kližanovi, že ho dostal na 25. miesto vo svetovom rebríčku. "A teraz ma nazveš potkanom, lebo ti nepochlebujem."

Kližan Kučerovi vyčítal, že na ceste z turnaja v Manerbiu Kučera mal ohovárať aj generálneho sekretára tenisového zväzu Igora Mošku. "A teraz sa tu hráš na národniara.

Skús sa pozrieť trochu do minulosti a stoj si za svojím." Kližan na záver ironicky odkázal Kučerovi, že má ísť radšej trénovať mladých. "Len aby si nemal 5 zo 6 hráčov zranených."  

Kritika na vedenie

Kližan sa na FCB pustil pred pár dňami do vedenia slovenského tenisu. Reagoval na to, že podľa zväzu nedodržal zmluvu, ktorú mal so zväzom ako člen NTC.

"To, že sa tu pán Moška (generálny sekretár zväzu, pozn. red.) s pánom Mečířom (nehrajúci kapitán reprezentácie, pozn. red.) ohrňujú nejakou zmluvou, ktorá bola podpísaná na základe prijatia do NTC, je maximálne smiešne, nakoľko som v NTC skončil pred 7 rokmi. Splatil som Vám za moje pôsobenie v NTC 100-tisíc eur a v 20 rokoch som odišiel," píše Kližan.

Náš tenista, ktorý je známy kontroverznými výrokmi ďalej dodal vedeniu nášho tenisu odkázal, že zväzu zarobil niekoľkonásobne viac, ako do neho investovali.

Už ste asi zabudli, na čom a na koho výkone záležala niekolko státisícová zmluva s TIPOSOM a x- ďalšími že? To ste si nedali do toho Vašeho dlhu voči mne," pokračuje tenista v ostrej kritike.

01 - Modified: 2024-04-13 11:22:07 - Feat.: - Title: Slovenské tenistky postúpili na finálový turnaj v Seville, o rozhodujúci tretí bod sa zaslúžila Jamrichová 02 - Modified: 2024-03-29 08:48:41 - Feat.: - Title: Djokovič si kouča ešte nevybral. Nemám predstavu, či vôbec nejaký bude, povedal srbský tenista 03 - Modified: 2024-03-01 18:56:23 - Feat.: - Title: Rozhodcovi kričal do tváre. Ruského tenistu Rubľova diskvalifikovali za nadávky 04 - Modified: 2024-02-06 16:19:34 - Feat.: - Title: Molčan pre HN: Hrať finálovú skupinu doma by bolo úžasné. Djokovič? V Srbsku mi na kurte veru nechýbal 05 - Modified: 2024-02-03 20:57:19 - Feat.: - Title: Daviscupová paráda. Výkony Molčana i Kleina boli na úrovni hráčov 40. miesta svetového rebríčka, vraví expert
menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
18. apríl 2024 08:35