Nový feature na webe Flashscore umožňuje priamy nákup vstupeniek na vybrané športové podujati​. Ilustračná snímka: Reuters
StoryEditor

Ticketportal a Flashscore nadväzujú spoluprácu, výhody prinesie fanúšikom aj športovým klubom

22.03.2023, 14:25
Autor:
redred

V marci 2023 sa spúšťa exkluzívna spolupráca medzi globálnou spoločnosťou Livesport a Ticketportal SK.

Globálna spoločnosť Livesport a Ticketportal SK spúšťajú exkluzívnu vzájomnú spoluprácu. Spoločne v marci predstavia novinku na stránke a neskôr aj v aplikácii Flashscore. Nový feature na webe Flashscore umožňuje priamy nákup vstupeniek na vybrané športové podujatia, ktoré predáva spoločnosť Ticketportal.

Táto kooperácia je unikátnou príležitosťou pre športové kluby, ktoré sú v spolupráci s Ticketportal SK, na zviditeľnenie zápasov a športových podujatí na stránke Flashscore. Tú počas tohtoročného januára navštívilo na Slovensku viac ako milión športových fanúšikov.

„Sme veľmi radi, že môžeme ako prvá ticketingová spoločnosť začať spoločný projekt s globálnym hráčom, akým je Flashscore. Tešíme sa na spoluprácu a verím, že stojíme na počiatku úspešného a prosperujúceho projektu,“ hovorí Vladimír Mužík, konateľ spoločnosti Ticketportal SK, s. r. o.

Ticketportal je spoločnosť, ktorej hlavnou činnosťou je predaj vstupeniek na kultúrne, športové a spoločenské podujatia. Ticketportal SK, s. r. o., je súčasťou medzinárodnej skupiny TICKETPORTAL, ktorá pôsobí okrem Slovenska aj v Českej republike, v Maďarsku a v Bulharsku. Spoločnosť IRSnet bola s týmto cieľom založená v roku 2003, keď prevzala aktivity a získala exkluzívne podlicenciu od spoločnosti Denax, a. s., na prevádzkovanie a ďalšie šírenie rezervačného a predajného systému na predaj vstupeniek.

„Flashscore prináša fanúšikom živé výsledky a športové správy v online prostredí, ale dobre vieme, že k športovému zážitku patrí aj skvelá atmosféra na štadiónoch. Mám veľkú radosť z toho, že v spolupráci s Ticketportal SK môžeme športovým fanúšikom ponúkať rýchlu a jednoduchú cestu na tribúnu ich obľúbeného klubu,“ tvrdí Pavel Krbec, CEO Livesportu.

Rýchle športové správy na Flashscore.sk ponúkajú na jednom mieste najnovšie výsledky, správy, aktuálne tabuľky alebo štatistiky z množstva futbalových líg, tenisových turnajov, hokejových súťaží a ďalších viac ako 30 športov. Flashscore.sk je súčasťou globálnej siete Flashscore, ktorú vyvíja česká spoločnosť Livesport a ktorú mesačne navštevuje viac ako 100 miliónov športových fanúšikov z celého sveta.

01 - Modified: 2024-04-23 13:37:03 - Feat.: - Title: Príď sa pozrieť na najväčší koncert v histórii Slovenska, ešte ti za to aj zaplatíme. Hľadáme brigádnikov na AC/DC 02 - Modified: 2024-04-18 09:39:22 - Feat.: - Title: Zaži vedecko-hudobný festival, ktorý nemá obdobu. Laureáti Nobelovej ceny a významné osobnosti sa stretnú už onedlho v Bratislave 03 - Modified: 2024-01-10 07:48:56 - Feat.: - Title: Šmolkovia prichádzajú do Bratislavy a zabývajú sa na úplne novom mieste! 04 - Modified: 2023-09-22 12:47:14 - Feat.: - Title: Veľká zmena v biznise s lístkami. Ticketportal SK prebral Ticketmediu, ktorá predáva vstupenky na Slovan 05 - Modified: 2023-09-13 22:00:00 - Feat.: - Title: Cirque du Soleil – OVO vtiahne divákov do života chrobáčikov – a to doslova!
menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
26. apríl 2024 13:13