StoryEditor

Sagan ukázal svoju veľkosť a ohromnú silu. Pozrite sa, ako hodnotia jeho triumf svetové médiá

03.07.2017, 18:56

Pozrite si ohlasy zahraničných médií na triumf Petra Sagana v tretej etape na najprestížnejších cyklistických pretekoch sveta Tour de France:

letour.fr
"Peter Sagan splnil očakávania. Horúci favorit na dojazd na kopci v Longwy dosiahol ôsme víťazstvo na Tour de France, odkedy debutoval v roku 2012. Sagan prešprintoval arcirivala Michaela Matthewsa, ktorý skončil za Slovákom druhý aj na majstrovstvách sveta v roku 2015."

idnes.cz
„Skorý útok, vykopnutá noha z pedálu a predsa triumf. Po ôsmykrát v kariére je Peter Sagan víťazom etapy na Tour de France. Slovenský cyklista tímu Bora triumfoval na výbušnom cieľovom stúpaní vo francúzskom meste Longwy."

isport.blesk.cz
"Zase ukázal svoju veľkosť. Tretiu etapu na Tour de France ovládol slovenský cyklista Peter Sagan. V napínavom dojazde etapy vo francúzskom meste Longwy, si poradil s ďalšími cyklistami, hoci mu 150 metrov pred cieľom vypadla noha z pedálu."

cyclingnews.com
"Svetový šampión Peter Sagan z tímu Bora-Hansgrohe vyhral po ťažkom boji tretiu etapu na Tour de France 2017. Michael Matthews z relatívne zadných pozícií finišoval na druhom mieste, tretí skončil Daniel Martin. V náročnom stúpaní s mnohými zákrutami chcelo uspieť viacero favoritov. Richie Porte vyzeral veľmi dobre, ale Sagan zrýchlil a dostal sa pred neho. Sagana potom stíhal Greg van Avermaet a približoval sa, keď Slovákovi spadla noha z pedálu. Sagan sa však rýchlo spamätal a udržal si vedenie."

nos.nl
"Peter Sagan zvíťazil v tretej etape na Tour de France. Majster sveta to dokázal s ukážkou ohromnej sily. V momente, keď začal šprintovať, spadla mu noha z pedálu, následne si ju nasadil späť, pokračoval a aj tak zdolal Michaela Matthewsa a Daniela Martina na strmom kopci v Longwy."

welt.de
Na posledných metroch sa Matthews doťahoval na Petra Sagana a takmer Slováka predstihol, ale Sagan napokon svoje víťazstvo ustrážil.

cyclingweekly.com
Peter Sagan (Bora-Hansgrohe) vybojoval víťazstvo v tretej etape na Tour de France, napriek tomu, že jedna noha mu odskočila z pedálov, keď začal na trati svoj záverečný šprint.

theguardian.com
Peter Sagan vybojoval triumf v tretej etape Tour de France po vzrušujúcej finálovej dráme v Longwy v severovýchodnom Francúzsku.

01 - Modified: 2023-07-23 18:14:12 - Feat.: - Title: Sagan zhodnotil poslednú Tour: Som šťastný, ale už mám toho dosť. Je koniec, život však ide ďalej 02 - Modified: 2023-07-23 17:49:44 - Feat.: - Title: Vingegaard spečatil obhajobu triumfu na Tour de France. Sagan skončil v Paríži jedenásty 03 - Modified: 2023-07-22 15:28:55 - Feat.: - Title: Dánsky cyklista Vingegaard si v nedeľu príde po druhý žltý dres z Tour de France v kariére 04 - Modified: 2023-07-18 16:34:48 - Feat.: - Title: Dánsky cyklista Vingegaard triumfoval v časovke na Tour de France. Zvýšil náskok na čele 05 - Modified: 2023-07-15 16:54:47 - Feat.: - Title: Náročná a s ostrým stúpaním. 14. etapa Tour de France patrí víťazovi Rodriguezovi
menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
27. apríl 2024 11:02