StoryEditor

Neviete, čo na Valentína? Poradíme vám

11.02.2012, 23:05
Hrnček, čo mieša kávu sám a iné originálne valentínske darčeky. Pre neho aj pre ňu.

Tipy na darčeky pre pánov:

 

Vraj ich má plnú skriňu? Na tom predsa nič nie je. Kravata s elegantným dizajnom pre manažéra, prípadne v trochu odvážnejšom štýle pre muža s vyhraneným vkusom vždy poteší. Krikľavým srdiečkam sa radšej vyhnite. Reakcia partnera by nemusela zodpovedať vašim predstavám. Navštívte internetovú stránku www.ikravaty.eu a nakúpite lacno za 8 až 14 eur. 

 

Červené, biele alebo ružové. Výber je na vás, sama najlepšie poznáte gusto svojho vyvoleného. Luxusná sada vína, spolu s otvarákom a dvoma pohármi na stole, vám môže obom spríjemniť valentínsky večer. Sady pomôcok pre vášnivých vinárov nájdete na adrese www.promenada.sk v cene od 16 do 58 eur. 

Položiť zapnutý horúci notebook na sedačku či na perinu je najlepšou cestou k tomu, ako ho pokaziť. S praktickým stojanom podľa vlastného výberu sa dá pracovať v obývačke, v kuchyni, aj v kúpeľni. Pohodlne a bezpečne. Stojany od výmyslu sveta nájdete na stránke www.qcomp.sk, pričom miniete maximálne 148 eur. 


Chcete, aby vás či vaše deti mal manžel stále pri sebe? Siahnite teda po praktickom darčeku v podobe nástenných hodín s fotkami. Okrúhle, hranaté, strieborné, farebné...vyberte si napríklad na www.netradicne-darceky.sk s 20 eurami vo vrecku.  



Ráno, zhon, rýchle raňajky a...káva v hrnčeku, ktorý mieša za vás. Nejde o výmysel, ale reálny vynález, za ktorý vám bude obdarovaný určite vďačný. Síce podporíte jeho pohodlnosť, no na druhej strane, aspoň si pri odchode do práce nájde viac času na rozlúčkovú pusu. Magický hrnček s automatickým miešaním si môžete objednať na www.extradarcek.sk za 15,90 eur. 


Doprajte mu pocit výnimočnosti. Keď sa dotkne počítačovej myši v podobe zlatej tehličky alebo športového „fára“, ovládne vášho drahého spokojnosť a hrdosť v jednom. Nebojte sa, chvíľkový pocit slávy mu určite do hlavy nestúpne. Zlatá tehlička na vás čaká za 37,50 eur na internetovom portáli www.bytovedoplnky.sk .   

Aj keď nemáte doma fajčiara, zapaľovač poruke sa vždy zíde. A nie hocijaký, ale kovovo elegantný s menom majiteľa. Ten svoj personalizovaný darček určite rád, v prípade potreby, použije, a možno pripáli aj vám. Na stránke www.reda.cz vám s realizáciou tohto nápadu určite ochotne pomôžu.  

Pyžamo ako pyžamo. Žiadny rozdiel. No vy môžete byť originálna a vtipná zároveň. Klasické tričko s vyznaním lásky podľa vlastného výberu je do postele ako stvorené. Jedna podmienka tu však predsa len je – musíte ho mať obaja, inak sa zámer minie efektu. Vytvorte si vlastné tričko na www.shirtinator.sk a nezplatíte zaň viac ako 10 eur.  

Nebuďte si taká istá, že váš milovaný vie jazdiť za každého počasia. Čo ak nie? Môžete si to spoločne overiť v škole šmyku Tempus SuperDrive, ktorá pripravila špeciálnu ponuku pre zamilovaných. Dvojica zaplatí za kurz iba polovicu a absolvuje ho buď na letisku v Piešťanoch za 130 eur alebo na Driving Cam Pachfurth za 166 eur.  


Ak chcete stráviť sviatok svätého Valentína v prítomnosti svojej polovičky a užiť si spoločný víkend na horách, ešte stále máte možnosť výberu z ponuky cestovných kancelárií. Slovensko, Česko, Rakúsko či Švajčiarsko si pre vás pripravili dostatok romantickej atmosféry. Stačí rezervovať, zbaliť a vyraziť. Zašlite svoju požiadavku internetovej cestovnej kancelárii, ktorá pre vás pripravila zájazdy do hôr v Rakúsku v cene od 20 do 138 eur. Kontakt nájdete na www.zajazdy-lyzovanie.sk . 


 

Tipy na darčeky pre dámy:

Pomôžte svojej partnerke „pritiahnuť“ peniaze a kúpte jej červenú peňaženku. Táto farba nie je iba vyjadrením vášne či lásky, ale tiež predpokladom finančného úspechu. A okrem toho, hodí sa k valentínskemu sviatku. Dámske peňaženky rôznych tvarov, farieb a veľkostí nájdete na www.fancy.sk od 10 do 30 eur. 

Lámete si hlavu nad tým, ako byť nápaditý, a zároveň potešiť? Darčekovým kupónom ku kaderníčke trafíte klinec po hlavičke. Ak dokonca oslovíte stálu kaderníčku vašej drahej, rátajte s ponukou šitou na mieru. Darčekový šek je vám k dispozícii na www.invisage.sk .  

Ozdobte si ju. Náhrdelník, náramok, prsteň či náušnice. Každá z možností je správna. Stačí, ak si dáte záležať a pri výbere vhodného šperku nezabudnete na dôslednosť. Červené s tvarom srdiečka? Netreba váhať, čím viac originality, tým lepšie. Oceľové náušnice so Swarovski krištáľom za 16 až 18 eur máte možnosť si zakúpiť na www.najsperky.sk . 



Aj bežná pomôcka, ako je USB kľúč sa dá zosúladiť s jemnou ženskosťou. Jeho podoba nemusí byť nudná, čierna a plastová, ale zaujímavá, výrazná a pestrá. Šperky si nájdu svoje miesto kdekoľvek a predstavte si, že majú tiež praktickú funkciu. Presvedčte sa sami na www.mp3.sk s ponukou špeciálneho Mini USB kľúču s vkusným krištáľom za 36,99 eur. 


Čokoládou natreté ženské telo pri intímnom svetle. Zrealizujte túto predstavu kúpou darčekového setu čokoládovej masáže na www.extradarcek.sk za 19,90 eur a pripravte nezabudnuteľný valentínsky večer. Pozor, do partnerky nehrýzť! 


Zdá sa vám už kabelka, ktorú ste priateľke darovali, akási fádna a je ťažké ju zavesiť bežným spôsobom? Stačí kúpiť pôvabný ozdobný háčik a problém je vyriešený. Za 6,50 nakúpite na www.najdarceky.eu .    

Vôňa povie o človeku viac, než si myslí. A o žene ešte viac. Príjemná aróma, ktorá ovládne vzduch, keď sa okolo vás prejde, zapôsobí na každého. Nový parfém od americkej herečky Halle Berry, Reveal The Passion, sľubuje odhalenie vášne. Na Valentína a kedykoľvek potom. Pripravte si 20 eur a kliknite na www.predajparfumov.sk .  

Už ste jej niekoľkokrát vraveli, aby si našla lepšie miesto na odkladanie svojich ozdobných šperkov, než je spoločná polička na drogériu. Ona ich tam však stále má. Chyťte sa teda aktivity a vyberte z rozmanitej ponuky stojanov na www.nabytokgalan.sk . Určite sa dočkáte príjemnej odmeny za tento praktický valentínsky darček.   

Termíny, termíny, termíny. Diár s vhodnou farbou a veľkosťou je na ich zapisovanie ako stvorený. Prekvapte ním partnerku, nech zabudne na všetky nevkusné diáre a zápisníky od sponzorov. Už sa nebude hanbiť vytiahnuť ten svoj pred klientmi. 

Kultúry nikdy nie je dosť. Muzikál Cats sa vracia do Európy, pričom záujemcovia si ho budú môcť pozrieť v mestách okolo Nemecka, Rakúska a Švajčiarska. Ak ste ešte nevymysleli vhodný darček na Valentína, zakúpte lístky na jeden z najpopulárnejších muzikálov všetkých čias. Stačí kliknúť na adresu TicketStore.sk a objednať vstupenky do Viedne, ktoré sa pohybujú od 26 do 90 eur.   

menuLevel = 2, menuRoute = style/byvanie, menuAlias = byvanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
23. apríl 2024 08:25