StoryEditor

Zlepšite si kancelársky život. Top kreslami za počítač

01.11.2013, 23:02
Autor:
stlstl
Pozrite si desať ergonomických kresiel, ktoré vám popri vydarenom dizajne zaručia aj zážitok z intuitívneho sedenia.

1. Herman Miller Embody Chair (v preklade stelesnené kreslo)

Toto kreslo je plne nastaviteľné majstrovské dielo. Počnúc jeho kostrou, ktorá kopíruje vzhľad a pohyby chrbtice, sedačkou, ktorá reaguje na každý drobný pohyb vášho tela, takže žiadna jeho časť nie je ponechaná stagnácii, krv voľne prúdi a udržuje stálu tepovú frekvenciu. Jeho cena nie je práve najnižšia, ide však o špičkovú voľbu.

2. Håg Capisco Stool

Výrobca tohto kresla vie všetko o umení pohybu v sede. Ergonomický a jedinečný dizajn radu sedadiel Capisco umožňuje až intuitívny spôsob sedenia. So svojimi tvarmi a výrezmi je jediné svojho druhu a ponúka nespočetné možnosti sedenia.

3. Sitonit Focus Task Chair

Sitonit predstavuje jednu z najpopulárnejších pracovných stoličiek pre dobrú cenu a šikovný tvar, vďaka ktorej sa zmestí prakticky kdekoľvek. Uhol jej sedadiel umožňuje čo najvoľnejší prietok krvi.

4. Herman Miller Mirra 2 Chair

Najnovší prírastok do radu Herman Miller, Mirra 2, je navrhnutý tak, aby čo najviac vychádzal v ústrety intuitívnemu sedeniu. Oproti prvej verzii, Mirra 1, má tiež nižšiu uhlíkovú stopu, takže sa radí k zeleným alternatívam.

5. Humanscale Saddle Seat

Humanscale je značka, ktorá sa celá točí okolo ergonómie a ich výrobok zahŕňa všetko, čo vám pomôže pracovať zdravšie. Ich sedadlo dokonca získalo ocenenie za podporu ideálneho držania tela.

6. Viasit Impulse Task Chair

Sklápanie a otáčanie tejto stoličky riadite jednoduchým stlačením tlačidla. Všetko na nej je na nastavené na dodržiavanie odporúčanej ergonómie a vďaka svojej sofistikovanosti vám splní každý rozmar. Týkajúci sa sedenia, samozrejme.

7. Muvman Stool

Aj pri tejto stoličke sa uplatňuje systém, ktorý plne nahráva krvnému obehu. Elegantný a jednoduchý dizajn vám umožní sedieť alebo stáť, pričom telo zostáva v stabilizovanej polohe. K dispozícii je v mnohých farbách a najmä v mnohých výškach, vďaka čomu je vhodný pre všetky veľkosti tela.

8. Herman Miller Sayl Chair

Krásny (a pravdaže ergonomický) dizajnový kúsok strednej cenovej triedy. Ponúka rôzne úrovne nastaviteľnosti a priznáva svoj pôvabný odpružený systém, ktorý sa ohýba podľa potrieb vášho tela. K dispozícii je v mnohých farbách, dokonca aj v čalúnenej verzii.

9. Geiger Foray Executive Seating

Jedna z mála egronomických stoličiek, ktorá vďaka svojmu jedinečnému vzhľadu neposlúži len v kancelárii, ale aj v reprezentačných miestnostiach. A väčšina z nás by ju rada videla aj vo svojom byte. O jej mechanizme, ktorý dokonale kopíruje vaše pohyby, ani nehovoriac.

10. Steelcase Gesture Chair

Ak ste fanúšikom technológií, vedzte, že táto „gestová“ stolička je prvá svojho druhu. Umožní vám usadiť sa v dokonalej harmónii s dnešnou technológiou. Jeden príklad za všetky:  automaticky sa nastaví, aby ste mohli pohodlne používať inteligentné telefóny a tablety.

Zdroj: inthralld.com

01 - Modified: 2005-08-17 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Tržby firmy Miele vzrástli
01 - Modified: 2024-03-26 09:38:43 - Feat.: - Title: Tráviť voľný čas za počítačom sa mužom nevypláca. Negatívne to vplýva na erekciu a tvorbu spermií 02 - Modified: 2024-01-23 23:00:00 - Feat.: - Title: Revolučný počítač Applu oslavuje výročie. Macintosh je s nami už 40 rokov 03 - Modified: 2023-12-18 10:53:42 - Feat.: - Title: Projekt Digitálne kurzy zrealizoval viac ako 500 školení pre tisíce seniorov 04 - Modified: 2023-12-17 12:00:00 - Feat.: - Title: Ide to aj bez neustáleho zabíjania. Máme pre teba zoznam najlepších hier, v ktorých sa nikomu neubližuje 05 - Modified: 2023-09-06 12:29:49 - Feat.: - Title: Chcete, aby váš notebook vydržal čo najdlhšie bez nabíjania? Osvojte si tieto zaručené postupy
menuLevel = 2, menuRoute = style/byvanie, menuAlias = byvanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
26. apríl 2024 23:55