StoryEditor

Toto sú najlepšie vianočné darčeky pre mužov

22.12.2013, 11:00
Autor:
stlstl
Zabudnite na kravatu. Našli sme originálne darčeky pre mužov. Aj kozmetika môže byť originálna.

Somelier. U vás doma a navždy
Na dvojdňovom kurze s prednáškami a degustáciami sa obdarovaný dozvie všetko, čo bude on i jeho okolie potrebovať: porovná Slovensko s ostatnými krajinami, dozvie sa o výrobe vína, jeho rozdelení, a bude sa, samozrejme, aj degustovať, dekantovať! A preberú sa i všetky správne gastro kombinácie.

Kurz Someliera
Predáva: dremacoctail.sk. cena: 110 eur


Vianoce na hrudi
Chcete potešiť niekoho so zmyslom pre humor? Chcete niečo, čo zahreje? Skúste vybrať originálny sveter s vianočným motívom. Preslávil ich film Denník Bridget Johnsovej a... teraz idú na dračku. Takže sob, stromček a najideálnejšie červená farba.

Vianočný sveter
Predáva napríklad beautyland.sk, cena: od 25 eur


Adrenalín s vôňou benzínu
Obrovské kolesá, extrémy za oknom a on za volantom. Ak vám už teraz behajú po chrbte zimomriavky, v reáli ich budete mať až po končeky mihalníc. Výzva je jasná – prekonať samého seba v off road dobrodružstve v nepredvídateľnom teréne.

Off road jazda: Trenčín
Predáva: najzážitky.sk, cena za 30 minút: 71 eur



 

Váš osobný tréner
Exkluzívny doplnok pre aktívnych ľudí, ktorý nie len dobre vyzerá ale aj funguje. Náramok Nike + Fuelband SE poslednej generácie je neustále spojený so smartfónom, kde zachytáva akúkoľvek fyzickú aktivitu. Okrem toho vás však bude inšpirovať a do behania či iného športu aj „nútiť“. Ak systém vyhodnotí, že ste už dlhší čas nič nerobili cez aplikáciu sa vás opýta, či to nechcete zmeniť.

Kúpite: amazon.com, cena: 140 eur

Povolený gambling
Chlieb a hry. Teda kapra a... trochu pokra? Tento kompletne vybavený stabilný kufrík s hliníkovou konštrukciou obsahuje 300 profesionálnych herných čipov či dva balíčky kariet. A ak si chcete po večeroch zahrať napríklad  varianty pokru, Black Jacka či iných kartových hier, toto je ideálny darček.

Poker Chip Set DICE 300
Predávajú eshopy, cena:  27,90 eura


Najlepšia batožina
Toto je sen pre veľkých hráčov. Kufor UNSC Vanguard v sebe ukrýva 19 palcový monitor a špeciálne miesto pre konzolu. Tá nie je súčasťu balenia. Dá sa však doň podľa špecifikácii umiesť PlasStation 3, PlasStation 4 alebo Xbox 360. Prenosná herná stanica je tak ihneď a kdekoľvek pripravená na použite, musíte mať však prístup k elektrickej sieti.

Kupíte: amazon.com, cena: 260 eur


Skúste pivo inak
Originálny darček v drevenej kazete s príchuťou piva a chmeľu. Takže darovať môžete napríklad pivné tekuté mydlo, soľ do kúpeľa, šampón či sprchovací gél s vysokým obsahom piva, vitamínu B a glycerínu. A navyše navodzuje pocit uvoľnenia a telesnej pohody.


Drevená kazeta Saela 6 kusov
Predáva: Saela, cena: 42 eur



 

Thajským kráľom. Na 90 minút
Celý rok v strese? Darujte relax. Rituál thajského kráľa ponúka kopu zážitkov:  pedikúru nôh, rašelinový zábal chrbta, tradičnú thajskú masáž či masáž tváre a hlavy. Takto darujete dva v jednom: zážitok pre telo aj dušu.

Rituál thajského kráľa
Predáva napríklad salón BAANTHAI v Bratislave, cena: v zľave 35 eur


Buďte profesionálom na trávniku
Pokiaľ si vaša polovička radá zahrá Golf určite si zamiluje pomôcku s označením GolfSense 3D. Senzor sa jednoducho pripevní na ruku a dáta prenáša do telefónu. Zaujímavý doplnok sníma celý rad pohybov pri odpale a majiteľovi dáva rady ako ho zlepšiť.

Kúpite: amazon.com, cena: 70 eur

 

01 - Modified: 2005-11-04 11:47:00 - Feat.: 0 - Title: Edita Orbánová je predsedníčkou komisie pre regionálne voľby
01 - Modified: 2021-12-23 21:26:51 - Feat.: - Title: Keď si nepriatelia podali ruky. Duch Vianoc vytiahol mužov zo zákopov a zastavil zabíjanie 02 - Modified: 2021-12-23 11:37:54 - Feat.: - Title: Jedlo na hostine potreli petrolejom, scenárista skončil na Sibíri. Toto si o Mrázikovi nevedel 03 - Modified: 2021-12-22 08:47:46 - Feat.: - Title: Nela Slováková prekvapivo o plastikách: Nehanbím sa povedať, aké úpravy na sebe mám 04 - Modified: 2021-12-20 11:53:54 - Feat.: - Title: Herečka z novej Popolušky: Bozk mužov by v roku 2021 nemal vyvolávať kontroverzie 05 - Modified: 2021-12-19 13:49:15 - Feat.: - Title: Nalaď sa na sviatky ako sa patrí. Toto sú najlepšie vianočné epizódy našich milovaných seriálov
menuLevel = 2, menuRoute = style/byvanie, menuAlias = byvanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 21:23