StoryEditor

Toto sú najlepšie vianočné darčeky pre ženy

20.12.2013, 23:00
Autor:
stlstl

Dokonalá atmosféra. Aj doma
Už aj obyčajné žiarovky prešli na vyšší level. Používajú LED svetlo akejkoľvek farby a pripájajú sa na mobil či tablet. Práve cez ne ich viete ovládať, teda vypínať ich či nastavovať presnú farbu svetla. Samozrejme,  vedia sa  tváriť aj ako úplne obyčajné žiarovky. No pozor, keď zasvieti červená, to sa vaša polovička možno hnevá.
Inteligentné LED žiarovky Philips Hue 2, cena 200 eur, predáva istores.sk


Zabudnite na okná
„Miláčik, oddnes umývam okná ja. A keď náhodou nebudem doma, zastúpi ma Hobot.“ Týmito dvoma vetami odzbrojíte manželku či priateľku viac, ako šnúrou perál.  
Po robotických vysávačoch prichádzajú na trh aj roboty, ktoré dokážu samy umyť okno. Presne taký je Hobot-168, ktorý sa sám pohybuje po jeho ploche. Zariadenie by malo rozpoznať veľkosť okna či jeho presné okraje. Stačí ho len priložiť k oknu a zapnúť.
Hobot-168, cena 280 eur, predáva datard.sk


 

Na dlhé večery k vínu
Dobrou knihou nikdy nič nepokazíte. Navyše, ak je to kombinácia humoru a lásky, nemôžete stúpiť vedľa. Listy Oľge je knižka listov, ktoré si písali čerství zaľúbenci Julo Satinský a Oľga Lajdo, jeho neskoršia manželka. Príbeh sa začína zoznámením na lodi počas plavby na Dunaji v lete 1962. Prvých päť rokov neboli vždy spolu – tanečnica Oľga mala najprv angažmán v Košiciach, potom bol Julo na vojne, neskôr Oľga odišla na dlhší čas do Ameriky. Ich listy nie sú len ľúbostné, ale plné postrehov, príhod a ilustrácií. Navyše, do knižky ich vyberala ich dcéra Lucia.
Listy Oľge, cena 16,96 eura, predáva martinus.sk


V suchu aj na kopci
Pokiaľ máte doma neposednú nadšenkyňu zimných športov, odporúčame niečo teplé a zároveň funkčné. A štýlové, samozrejme. Skúste napríklad termotričko Mizuno s patentovanou technológiou Breath Thermo®, ktoré udrží telo v suchu napríklad počas lyžovačky. A k nemu pribaľte topánky Merrell Snowboard, ktoré sú ľahké a  zároveň pevné. Zabezpečia teplo a  neprepustia vodu. Vzor podrážky je tvarovaný tak, aby v ňom nezostávali kamienky a vnútro má antibakteriálnu úpravu. Nuž, hor sa na svahy!
Tričko Mizuno Purple Magic, cena 70 eur, predáva teplepradlo.cz; topánky Merrell Snowboard Mid Waterproof, cena 110 eur, predáva exisport.com


 


Čokoládový relax
Patrí k tým najobľúbenejším, najvoňavejším a najpríjemnejším masážam. Buďte si istý, že ak vaša polovička ešte nebola na celotelovom čokoládovom zábale spojenom s masážou, tak si ho užije. A ak už bola, určite si ho rada zopakuje.
Čokoládová masáž, cena od 36 eur za 75 minút, predáva najzazitky.sk


Istota pre nerozhodných
Kozmetika je „sicher“. Najmä ak je to overená francúzska značka z Provensálska, ktorá používa prírodné prísady, je jednoducho, no pritom nápadito zabalená a nádherne vonia. Pokiaľ sa vám nechce dlho premýšľať nad vhodnou kombináciou, nechajte si poradiť od predavačky v obchode, alebo si vyberte jeden z hotových vianočných balíčkov, ktoré L'occitane pripravila. Istotou je napríklad súprava z bambuckého masla.
Kúzelný balíček Bambucké maslo, cena od 40 eur, predáva L'occitane.


Ultrabook len pre ženy
Potešte svoje polovičky štýlovým a elegatným notebookom, ktorý ženám prispôsobil aj myšku alebo púzdro. Zaujímavému vzhľadu sa podriadila aj klávesnica či dokonca predinštalované aplikácie. Počítač s názvom Floral Kiss od Fujitsu je samozrejme tenký ultrabook a ponúka najnovší Windows 8 či výkoný hardvér. Síce tho navrhovali ženy ženám, no vstavané zrkadielko v ňom nenájdete.
Ultrabook Fuji Floral Kiss, cena 1 100 eur, predáva amazon.com

01 - Modified: 2005-11-03 09:50:24 - Feat.: 0 - Title: Regionálne voľby stoja milióny, sponzori sú utajení
01 - Modified: 2024-04-25 21:07:54 - Feat.: - Title: "Dievčatá sú odrádzané od štúdia." Podiel žien v IT sektore na Slovensku zaostáva za európskym priemerom 02 - Modified: 2024-04-18 22:00:00 - Feat.: - Title: O feminizme, inceloch a strachu: Muži strácajú pôdu pod nohami, necítia sa dobre, sú osamelí, nepochopení 03 - Modified: 2024-04-17 13:01:54 - Feat.: - Title: Ženy si vyberajú nevhodné odbory. Dobre zvolené STEM odvetvia by im priniesli vyššie platy aj HDP 04 - Modified: 2024-04-02 15:10:53 - Feat.: - Title: Ohováranie či závisť: Takto môžete prežiť bez hádok a konfliktov v ženskom kolektíve 05 - Modified: 2024-03-11 12:00:00 - Feat.: - Title: Južná Kórea smeruje k postupnému vymretiu. Prečo ženy nemajú a nechcú mať deti?
menuLevel = 2, menuRoute = style/byvanie, menuAlias = byvanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
26. apríl 2024 16:07