StoryEditor

Tajomstvo Trumpovho štýlu? Obleky za 20-tisíc eur v nesprávnej veľkosti

Odfarbená prehadzovačka na hlave, pleť zo solária, príliš dlhá kravata, veľké sako a vybielený úsmev. A ako doplnok dokonalá manželka Melania. Nový prezident Spojených štátov je ukážkovým príkladom tvrdenia, že peniaze ešte neznamenajú štýl, píše Karolína Krupková pre lidovky.cz.

Donald Trump s chuťou kopíruje štýl úspešného muža. V 70. rokoch si obliekal vestu so vzorovanou kravatou a sakom s obrovskými chlopňami. O desať rokov si prehodil vlasy zľava doprava a tam mu už zostali. Okolo roku 2000 sa prvýkrát odfarbil na neurčitý hrdzavý blond a podobným odtieňom zafarbil aj svoje rozstrapatené obočie. Keď sa po Donaldovom boku objavila Melania Knauss, budúca pani Trump číslo tri, začal sa preliv podnikateľa meniť v pruhovanom blonďavo-hnedom duchu.

​Voľbou Trumpa nemôže voličov a predovšetkým voličky nikto obviniť z rozhodnutia na základe sympatií a dobrého obleku, ako to bolo napríklad v prípade Baracka Obamu. Donald Trump sa totiž v svojich oblekoch topí. Prebytočná látka mu povieva okolo nôh aj paží, akoby si oblečenie vyberal len podľa ceny, ale v skutočnosti mu bolo jedno, ako odev vyzerá ako celok. Jeho štýl predstavuje prototyp boháča, ktorý chce dať na obdiv, že na to má. Avšak bez toho, aby jeho garderóba mohla aspoň ašpirovať na ideál.

Veľkou témou amerických volieb bol aj fakt, že Donald Trump svojím šatníkom nepodporuje amerických návrhárov. Už niekoľko rokov je totiž verný talianskym oblekom značky Brioni. Ich cena sa pohybuje od 5-tisíc až do 20-tisíc eur. Server Business Insider si ešte na začiatku novembra kládol otázku, ako je potom možné, že Donaldove obleky vyzerajú tak lacno.

Nech už je váš názor na farbu Trumpových vlasov akýkoľvek, nový prezident Spojených štátov amerických dostane v Bielom dome poriadnu školu štýlu. S úspechom ňou prešla aj už bývalá hlava štátu Barack Obama. A môžeme len dúfať, že Trumpova prvá prezidentská návšteva povedie priamo ku kaderníkovi.

01 - Modified: 2024-04-25 16:00:00 - Feat.: - Title: Trumpova bulvárna odysea. Jeho verní z neho robili supersamca, súperov likvidovali 02 - Modified: 2024-04-25 15:00:00 - Feat.: - Title: Najtrendovejšie farby tejto jari: Vaše outfity budú vďaka nim živšie a štýlovejšie 03 - Modified: 2024-04-23 21:54:52 - Feat.: - Title: "O ňom iba pozitívne". Exšéf bulvárneho denníka na súde opísal tajnú spoluprácu s Trumpovou kampaňou 04 - Modified: 2024-04-23 20:11:07 - Feat.: - Title: Experti krotia Zelenského nadšenie. Kľúčové otázky o americkej pomoci sú dve: Kedy a ako sa prejaví? 05 - Modified: 2024-04-23 09:10:00 - Feat.: - Title: Opel odhalil kompletne prepracované rodinné SUV. Väčšie, štýlovejšie a nielen elektrické
menuLevel = 2, menuRoute = style/byvanie, menuAlias = byvanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. apríl 2024 18:58