Oblasť patrí stále medzi najlacnejšiu sedmičku destinácií Európy. Ak máte radi lenivé dni strávené na pláži, toto miesto je tým pravým aj pre vás. Pokojné dni na pláži, živé noci v meste a niektoré veľké historické pamiatky: dovolenka na Poreči je presne pre vás. Poreč sa nachádza uprostred istrijskej riviéry, je to pekné mesto, ktoré sa tiahne cez polostrov. K dispozícii je rímska architektúra, benátske domy a byzantská bazilika, nehovoriac o mnohých baroch, kluboch a diskotékach. Máte možnosť užiť si aj pohľad na olivové háje a kopcovité mestá, ktoré spravili z neho jadranskú verziu Toskánska.porec-croatia.net
StoryEditor

Dovolenky v období koronavírusu? Pozrite si prehľad toho, ako vyzerá situácia v rámci Európy

20.05.2020, 00:00
Autor:
redredipip
Cestovanie bolo prvým z obmedzení, ktoré sa nás v súvislosti so šírením koronavírusu dotklo, v postupnom uvoľňovaní však bude medzi poslednými oblasťami, ktoré to pocítia.

Podľa aktuálnych pozitívnych správ to vyzerá tak, že uvoľňovanie aj v tejto oblasti je namieste, nakoľko počet nakazených koronavírusom klesá v mnohých krajinách, takže tie pomaly začínajú pomýšľať na rozbeh cestovného ruchu.

Práve od neho sú totiž závislé tie krajiny, ktoré v období dovoleniek s obľubou navštevuje aj veľa Slovákov.

Preto vám prinášame stručný súhrn toho, ako to aktuálne vyzerá v európskych krajinách ako je Taliansko, Francúzsko či obľúbené Chorvátsko:

Koronavírus a Covid - 19

menuLevel = 2, menuRoute = style/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. apríl 2024 00:51