StoryEditor

Africký hotel sa chváli Saganom. Ukázal fotky z jeho svadobnej cesty

26.11.2015, 18:22
Autor:
HNstyle.skHNstyle.sk

V júli získal zelený dres na Tour de France, v septembri sa stal majstrom sveta, v novembri sa oženil a pred pár dňami, skôr ako opäť nabehol do tréningového kolotoča, si užil svadobnú cestu na africkom ostrove Zanzibar aj so svojou manželkou Katkou. Jednou spoločnou fotkou sa pochválil aj na sociálnych sieťach, ale ešte viac ich zverejnil samotný luxusný hotel Gold Zanzibar Beach House & Spa. "Majster sveta v cyklistike Peter Sagan a jeho nádherná žena Katka si vybrali náš hotel pre svoju svadobnú cestu. Gratulujeme," napísal hotel na svojom profile.

 


 

 

The UCI Road World Champion Peter Sagan & his wonderful wife Kate choose Gold Zanzibar Beach House & Spa for their honeymoon... ASANTE SANA & CONGRATULATIONS! <3

Posted by Gold Zanzibar Beach House & Spa on 23. november 2015

 

 

O nedávnu svadbu najlepšieho slovenského cyklistu bol enormný mediálny záujem, pred kostol v Dolnom Kubíne prišlo v svadobný deň 11. novembra niekoľko desiatok fanúšikov, ktorí dokonca vyvesili slovenskú vlajku. Brat Petra Sagana, Juraj, priniesol ako svadobný dar koleso. Peter Sagan prišiel do kostola na zelenom trabante. Nevesta v šatách návrhára Martina Hrču prišla v bielom veteráne. Uličkou fanúšikov a médií ju sprevádzal jej otec Pavol Smolka.

Po nej sa presunuli práve na spomínanú svadobnú cestu a tento týždeň je už Peter v Belgicku a opäť sa venuje cyklistike a tréningom.

 

 

 

 

Jeho manželka, dnes Katarína Sagan, sa spolu s ním objavuje na verejnosti pravidelne. O necelé dva roky staršia manažérka z Dolného Kubína svojou príťažlivosťou a krásou zaujala aj vo finále Miss Universe pred ôsmimi roky a aj jej zásluhou na poli reklamy popularita Petra Sagana vzrástla.  „Som súčasťou talianskej spoločnosti DMTC, ktorá reprezentuje Peťa v marketingových aktivitách. Fungujem teda ako spojka medzi slovenským a talianskym manažmentom,“ povedala v nedávnom rozhovore pre HN magazín. Okrem toho je však konateľkou rodinnej firmy Sunroot s bio výrobkami z topinambura, ktorej je práve Peter Sagan tvárou. "Keď sa prvýkrát stretol s topinamburom, asi pred dvomi rokmi u nás v penzióne v Dolnom Kubíne, tak ho ochutnal. Zachutilo mu to. Do veľkej miery to bolo o tom, že sa sám s našimi produktami stotožnil. Čo sa týka sponzorov, môže mať totiž z každej oblasti iba jedného. A v oblasti gastro sme to my. Sme radi, že si nás zvolil, lebo sa to zhoduje aj s našou filozofiou a krédom, že v zdravom tele zdravý duch," doplnila.

Príbeh firmy Sunroot nájdete v magazíne prečo nie?!, ktorý bol vo štvrtok vložený v HN a TU.

 


 

 

01 - Modified: 2007-11-20 19:49:25 - Feat.: 0 - Title: Na slobodu idú Majského "komplici"
01 - Modified: 2024-04-03 22:06:46 - Feat.: - Title: "Je čas zasadnúť opäť do sedla." Sagan začal po operácii trénovať 02 - Modified: 2024-03-21 17:27:20 - Feat.: - Title: V Senici našli telo zastrelenej cyklistky. Vrahom má byť bývalý manžel, ktorý si potom vzal život 03 - Modified: 2024-02-23 13:28:51 - Feat.: - Title: Peter Sagan musel podstúpiť operáciu. Má problémy so srdcom a bude musieť vynechať preteky 04 - Modified: 2023-12-16 19:02:53 - Feat.: - Title: Víťazom ankety Zlatý pedál sa stal premiérovo Martin Svrček 05 - Modified: 2023-08-29 14:18:53 - Feat.: - Title: Chceli, aby sa cyklisti šmykli na oleji. Španielska polícia počas Vuelty zadržala sabotérov
menuLevel = 2, menuRoute = style/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
24. apríl 2024 07:40