StoryEditor

HN sú na mori. Sledujte, ako sa im darí

04.06.2013, 20:00
Autor:
fnkfnk
Chorvátsky prístav obsadili autá zo Slovenska. Začal sa HN Business Week - Business Regata 2013.

Čo povie kapitán, to platí. Je jedno, akú pozíciu máte „v realite“, na mori musíte poslúchať na slovo. Inak by totiž spleť lán, navijakov, koliesok a plácht sotva fungovala hladko. Tím Hospodárskych novín a vydavateľstva Ecopress, spoločne s dvomi tuctami ďalších posádok, si to skúšobne overil už dnes podvečer na vlastnej koži. Neodradil nás dážď a ani nevrlí chorvátski colníci. Pretože: začína sa HN Business Week – Business Regata 2013.

Družstvá zložené z totálnych amatérov, poloprofíkov a profesionálnych skipperov, teda vodcov lodí, súťažia v chorvátskej Marine Kaštele. Súťaží sa po celé tri dni, plaví z prístavu do prístavu a okrem toho, že kapitán má vždy posledné slovo platí: žiadne motory, jediným povoleným palivom je vietor. Kto siahne na benzín, je diskvalifikovaný.

Prístav Marina Kaštela dnes doslova obsadili autá so slovenskými poznávacími značkami. „Teší nás záujem o HN Business Week – Business Regata 2013. Stretli sa tu zaujímaví ľudia, nadšenci morského športu a zástupcovia biznisu,“ komentovala začiatok biznis regaty riaditeľka Ecopress Events Martina Kristiánová.

Prvý oficiálny pretek po dnešnom zahrievacom kole plavieb, kde ešte výnimočne bolo povolené aj použitie motorov, sa začína v stredu.

Vyzývateľom HN Business Week – Business Regata 2013 je HN Club, zlatým partnerom UniCredit Private banking, organizátorom First Sailing a My Way, produktovým partnerom MD Bavaria Žilina.

Priebeh biznis regaty budeme na hnonline.sk sledovať každý deň až do piatku.

Tím Hospodárskych novín (zľava): Martina Kristiánová, vedúca oddelenia eventových aktivít, Petronela Ševčíková, riaditeľka B2B, Jozef Špaček, riaditeľ inzercie.

menuLevel = 2, menuRoute = style/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. apríl 2024 10:03