StoryEditor

Lyžovačka na Novom Zélande? Tu sú top rezorty sveta (plus súťaž)

24.11.2013, 01:48
Autor:
fnkfnk
Pokračovanie súťaže o pobyt v Kempinski v článku. Pozrite si top lyžiarske strediská sveta.

Toto je 10 najlepších lyžiarskych stredísk na svete podľa porátlu InsiderMonkey.com. Inšpirujte sa pred nástupom skutočnej zimy na Slovensku. Snežiť má už v pondelok.

Park City, Utah, USA
Každoročne privíta milióny turistov, prevažne z Ameriky. Okrem toho sa v ňom tiež koná populárny Sundance Film Festival. Lyžovačka za oceánom? Prečo nie, pre Európana to môže byť zaujímavá zimná exotika.

Bozeman, Montana, USA
Rezort, ktorý viac než priaznivcov rodinnej dovolenky poteší vyznávačov adrenalínu. Nič pre začiatočníkov, upozorňuje InsiderMonkey.com

Zermatt, Švajčiarsko
A sme v Európe. Švajčiarsko je vo svete známe nielen ako krajina syrov a hodiniek, ale aj top lyžiarska destinácia. Zermatt je jedno z najlepších miest pre fanúšikov snehu - ale aj výborny ťahač peňazí z bankových kariet.

Kitzbühel, Rakúsko
Dostávame sa blízko k slovenským hraniciam. Kitzbühel má nálepku jedného z najviac romantických rezortov. Okrem toho, je dobrou voľbou pre začiatočníkov aj profíkov na lyžiach.

Bend, Oregon, USA
Najväčšie stredisko z tohto rebríčka. Odporúčané skôr pre skúsenejších lyžiarov.

Chamonix, Francúzsko
Malý rezort vo Francúzskych Alpách ponúka extrémnu lyžovačku v extrémnej nadmorskej výške.

Wanaka, Nový Zéland
Nie, tento ostrov na opačnom konci sveta nie je len o rugby. Wanaka je miesto, ktoré seriózne ostestuje vaše schopnosti. Myslite však na to, že na južnej pologuli je v lete zima a naopak.

Stowe, Vermont, USA
Malý a tichý rezort je vhodný pre rodiny s deťmi.

Cortina d’Ampezzo, Taliansko
Často je označovaný za najkrajší ski rezort na svete. Okrem lyžovania ponúka celú škálu na iné voľnočasové aktivity.

Aspen, Colorado, USA
Nepochybne najpopulárnejšie stredisko v USA. Je obľúbené aj medzi celebritami.

 

Chcete aj vy zažiť v zime niečo výnimočné, no lyžovačka vás až tak neoslovuje?

HNstyle pre vás v spolupráci s hotelom Kempinski v bratislavskom River Parku pripravil súťaž o vianočný pobyt (25. - 26. december, pre dve osoby) v tomto luxusnom hoteli.

Ak ste už odoslali odpoveď na otázku z minulého týždňa, zapojte sa aj do druhého kola súťaže - na získanie výhry je potrebné odpovedať správne na obe otázky.

Odpovedzte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. do pondelkovej (25. novembra) 12:00 na otázku:

V ktorom roku otvorili hotel Kempinski v Bratislave? 

Výhercu vyžrebujeme z tých, ktorí odpovedali na obe otázky správne, v pondelok 25. novembra a zverejníme na portáli HNstyle.

Do e-mailov s odpoveďami pripojte aj vaše celé meno, adresu a telefónne číslo. Jedna osoba sa súťaže môže zúčasniť iba raz, odpovede z viacerých adries na jedno meno budú automaticky vylúčené.

Detail výhry:

25-26.12. – ubytovanie v deluxe izbe, 26.12. Christmas Brunch pre dve osoby. Celková hodnota 290 eur.

--------------

UPDATE 1.12. 2014: 

Vyhodnotenie súťaže: Vianočný pobyt v hoteli Kempinski získava Zuzana Hlúchová z Piešťan. Výherkyňu budeme kontaktovať e-mailom a telefonicky

 

 

 

 

01 - Modified: 2005-09-25 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Pravidlá pre záruky sa zmenia v januári
01 - Modified: 2024-03-22 09:00:00 - Feat.: - Title: MrBeast spája sily s Amazonom a ohlasuje najväčšiu hernú šou v histórii. Tisícka súťažiacich bude bojovať o päť miliónov 02 - Modified: 2024-02-27 11:18:33 - Feat.: - Title: Exkluzívny ROZHOVOR so ženíchom Radkom: Z tohto budú súťažiace veľmi sklamané! 03 - Modified: 2024-02-22 10:09:10 - Feat.: - Title: Marek Fašiang priznal čo ho v súkromí dokáže riadne potrápiť. V obchodoch to má ťažké! 04 - Modified: 2024-02-21 14:09:28 - Feat.: - Title: FOTO Pozri si najkrajšie fotografie roka nasnímané pod vodou. Víťaz pre prvenstvo plával až na dno Atlantiku 05 - Modified: 2024-02-15 23:33:46 - Feat.: - Title: Milión v lotérii alebo smartfón za pár stoviek. Možno vás prekvapí, kedy musíte výhru priznať pri platení daní
menuLevel = 2, menuRoute = style/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
28. apríl 2024 12:46