StoryEditor

Začína sa veľký módny týždeň. Konkurovať si budú hneď dve podujatia

14.10.2017, 00:01
Autor:
lezolezo
Bratislavské módne dni aj Fashion LIVE! si naplánovali svoje eventy v rovnakom týždni.

Bratislava bude žiť v najbližších dňoch módou. Začínajú sa jesenné módne dni aj populárny Fashion LIVE!

Bratislavské módne dni

Už tradične pozývajú do Bratislavy veľké mená slovenského aj českého dizajnérstva. BMD sa začnú netradične v sobotu v hoteli Kaskády na Sliači: "Bol o ne veľký záujem. Vstupenky na módnu prehliadku sa vypredali za 24-hodín", zdôraznila riaditeľka BMD Mária Reháková. V šou sa predstavia Michaela Ľuptáková, Ida Sandor, Jana Jurčenko, La Rena, Jana Pištejová, Veronika Hložníková, Zuzana Haková a značka PONER. 

Maratón módnych prehliadok bude pokračovať od pondelka v bratislavskej Refinery Gallery a v butiku Coccinelle. 

Vo štvrtok 19. októbra sa v gotickom kostole Klarisiek predstavia talentovaní návrhári, ktorí postúpili do finále projektu Nové tváre módnej scény.

Tvorcovia predstavia svoje kolekcie na jeseň a zimu. 

V galérii si pozrite fotografie z posledného podujatia. V septembri zavítali BMD do Prahy. 

Fashion LIVE!

Druhé módne podujatie Fashion LIVE otvorí v utorok 17. októbra prehliadka kolekcie uznávaného českého dizajnéra Jakuba Polanku. Slovenskú aj českú tvorbu si budú môcť fanúšikovia módy pozrieť v priestoroch Starej tržnice v Bratislave. Okrem prehliadok budú k dispozícii aj dizajnérske showroomy s aktuálnymi kolekciami. 

Na Fashion LIVE! bude aj samostatný blok GREEN CARPET, ktorý je venovaný udržateľnej móde. Svoje modely predstavia značky Nosene, Bartinki a návrhárka Maja Božovič. 

V galérii si pozrite ako to na Fashion LIVE! vyzeralo pred rokom. 

 

01 - Modified: 2017-10-19 13:12:19 - Feat.: - Title: Známe tváre vytiahli tie najlepšie outifty. Inšpirujete sa? 02 - Modified: 2017-04-12 14:33:16 - Feat.: - Title: Bratislavské módne dni 2017: Tohtoročným unikátom boli šaty zo skla so zlatým puncom
menuLevel = 2, menuRoute = style/dizajn, menuAlias = dizajn, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
23. apríl 2024 18:10