StoryEditor

Môžu u ľudí vyvolať vážne ochorenia. Ktoré potraviny obsahujú najviac karcinogénov?

26.08.2017, 18:12
Pozrite si rozhovor v HNtelevízii s profesorom Petrom Šimkom.

Čo presne sú karcinogény? Ktoré potraviny ich obsahujú najviac? Aká teplota spracovania zvyšuje riziko výskytu karcinogénnych látok v potravinách?

Viac nám povedal profesor Peter Šimko zo Slovenskej technickej univerzity.

Pozrite si video.​

01 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Keď organizmus volá po pozornosti. Ako správne čítať odkazy tela 02 - Modified: 2024-05-03 13:10:14 - Feat.: - Title: Potraviny sú drahšie na celom svete, najviac bolo zasiahnuté mäso 03 - Modified: 2024-05-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Vajcia, zeleninu a už vôbec nie hydinové mäso: Ak vám zaleží na zdraví, tieto potraviny neohrievajte 04 - Modified: 2024-04-30 09:21:48 - Feat.: - Title: Experti hovoria o skutočnej nádeji na liečbu rakoviny. Na ľuďoch testujú prvú vakcínu „ušitú na mieru“ 05 - Modified: 2024-04-29 14:44:22 - Feat.: - Title: Vybudovanie móla pre pomoc pri Gaze bude stáť 320 miliónov dolárov, zapojí sa tisíc ľudí
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
05. máj 2024 12:02