StoryEditorMôžu u ľudí vyvolať vážne ochorenia. Ktoré potraviny obsahujú najviac karcinogénov?
Pozrite si rozhovor v HNtelevízii s profesorom Petrom Šimkom.
Čo presne sú karcinogény? Ktoré potraviny ich obsahujú najviac? Aká teplota spracovania zvyšuje riziko výskytu karcinogénnych látok v potravinách?
Viac nám povedal profesor Peter Šimko zo Slovenskej technickej univerzity.
Pozrite si video.
01 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Keď organizmus volá po pozornosti. Ako správne čítať odkazy tela
02 - Modified: 2024-05-03 13:10:14 - Feat.: - Title: Potraviny sú drahšie na celom svete, najviac bolo zasiahnuté mäso
03 - Modified: 2024-05-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Vajcia, zeleninu a už vôbec nie hydinové mäso: Ak vám zaleží na zdraví, tieto potraviny neohrievajte
04 - Modified: 2024-04-30 09:21:48 - Feat.: - Title: Experti hovoria o skutočnej nádeji na liečbu rakoviny. Na ľuďoch testujú prvú vakcínu „ušitú na mieru“
05 - Modified: 2024-04-29 14:44:22 - Feat.: - Title: Vybudovanie móla pre pomoc pri Gaze bude stáť 320 miliónov dolárov, zapojí sa tisíc ľudí