Už dva roky robí všetko preto, aby jeho reštaurácia Bistro Baroza v Petržalke uspela.
Napriek tomu, že v práci trávi celé dni, rád skúša a experimentuje. Peter Slačka má zaručené tipy na dobré jedlo aj dobrých šéfkuchárov, ktorí ho nikdy nesklamú.
Kam chodí šéf Barozy na pivo, na pizzu a dá si občas aj obyčajný fastfood? Pozrite si jeho odporúčania v galérii.
01 - Modified: 2017-12-20 09:48:42 - Feat.: 0 - Title: Neviete kam na pizzu, steak, hamburger či dezert? Pavel Pospíšil vybral osem najlepších reštaurácií u nás
02 - Modified: 2017-12-23 06:51:08 - Feat.: 0 - Title: Známy šéfkuchár Artz: Kupujeme si drahé autá aj oblečenie a potom si dáme menu za 2,90 eura?
03 - Modified: 2021-10-12 08:23:43 - Feat.: 0 - Title: Šéfkuchári radia: Týmto jedlám sa v reštaurácii oblúkom vyhnite a nikdy si ich neobjednávajte
04 - Modified: 2018-01-05 08:54:05 - Feat.: 0 - Title: Šéfkuchári mieria do školských jedální. Ukážu kuchárkam, že variť sa dá aj inak
05 - Modified: 2018-07-24 08:44:06 - Feat.: 0 - Title: Šéfkuchár skritizoval našu gastronómiu: Prečo by sem chodil Michelin, kvôli rezňom a haluškám?
01 - Modified: 2017-07-22 15:42:07 - Feat.: - Title: "Prečo by sem chodil Michelin, kvôli rezňom a haluškám?" skritizoval slovenskú gastronómiu šéfkuchár