StoryEditorNeviete kam na pizzu, steak, hamburger či dezert? Pavel Pospíšil vybral osem najlepších reštaurácií u nás
Pavel Pospíšil je svetoznámy michelinský šéfkuchár. Kam chodí jedávať?
Nechajte si poradiť najlepším kuchárom nášho regiónu. Pavel Pospíšil pracoval v michelinských reštauráciách a vie, čo je dobré. Rád testuje, skúša, hodnotí a ochutnáva.
Exkluzívne pre nás vybral TOP 8 reštaurácií.
Prečítajte si v galérii, kde si dal najlepší steak, dezert, víno či pizzu. Nie sú to len superluxusné podniky, ale aj bežné salaše, hotely v slovenských regiónoch či malé bistro v Bratislave. Čítajte ďalej.
01 - Modified: 2017-08-30 12:59:00 - Feat.: 0 - Title: Nová reštaurácia v Bratislave ma dostala. No len vínom, vraví známy šéfkuchár
02 - Modified: 2017-08-30 13:07:00 - Feat.: 0 - Title: Michelinový šéfkuchár objavil vynikajúcu taliansku reštauráciu aj v Bratislave
03 - Modified: 2017-08-30 13:22:24 - Feat.: 0 - Title: Na Slovensku som sa ešte lepšie nenajedol, tvrdí michelinský šéfkuchár
04 - Modified: 2017-09-25 13:46:41 - Feat.: 0 - Title: Šéfkuchár Pospíšil je sklamaný z luxusnej reštaurácie: Ak nemáme čerstvý tovar, prečo kazíme jedlo?
01 - Modified: 2025-12-13 23:00:00 - Feat.: - Title: Piekli sa v kláštoroch, u šľachty i ako afrodiziakum. Ako sa medovníky a perníky stali súčasťou histórie
02 - Modified: 2025-12-12 15:00:00 - Feat.: - Title: Karin Šturcová: Silná káva a silná žena nie sú pre každého. Žena, a mladá, je pre mnohých ťažšie stráviteľné
03 - Modified: 2025-12-12 12:13:48 - Feat.: - Title: Mzdy rástli vo všetkých odvetviach, v gastre takmer o deväť percent. Ktoré porazili infláciu?
04 - Modified: 2025-12-12 08:00:00 - Feat.: - Title: Portugalci na Slovensku, ktorí vedia podnikať. Bratislava sa rozrástla o ďalšiu prevádzku Beija Flor
05 - Modified: 2025-12-11 23:00:00 - Feat.: - Title: Lacný „zázrak“, ktorý máme takmer všetci doma: Prospieva kostiam, pečeni aj chudnutiu a skvelo chutí