Pavel Pospíšil je svetoznámy michelinský šéfkuchár. Kam chodí jedávať?
Nechajte si poradiť najlepším kuchárom nášho regiónu. Pavel Pospíšil pracoval v michelinských reštauráciách a vie, čo je dobré. Rád testuje, skúša, hodnotí a ochutnáva.
Exkluzívne pre nás vybral TOP 8 reštaurácií.
Prečítajte si v galérii, kde si dal najlepší steak, dezert, víno či pizzu. Nie sú to len superluxusné podniky, ale aj bežné salaše, hotely v slovenských regiónoch či malé bistro v Bratislave. Čítajte ďalej.
01 - Modified: 2017-08-30 12:59:00 - Feat.: 0 - Title: Nová reštaurácia v Bratislave ma dostala. No len vínom, vraví známy šéfkuchár
02 - Modified: 2017-08-30 13:07:00 - Feat.: 0 - Title: Michelinový šéfkuchár objavil vynikajúcu taliansku reštauráciu aj v Bratislave
03 - Modified: 2017-08-30 13:22:24 - Feat.: 0 - Title: Na Slovensku som sa ešte lepšie nenajedol, tvrdí michelinský šéfkuchár
04 - Modified: 2017-09-25 13:46:41 - Feat.: 0 - Title: Šéfkuchár Pospíšil je sklamaný z luxusnej reštaurácie: Ak nemáme čerstvý tovar, prečo kazíme jedlo?
01 - Modified: 2024-11-14 23:00:00 - Feat.: - Title: Za jedlo z reštaurácie si priplatíte už čoskoro. Tentoraz na ceny tlačia výpadky kľúčovej suroviny
02 - Modified: 2024-11-10 23:00:00 - Feat.: - Title: Trávenie vs. mozog: Ako podporiť a opraviť si trávenie?
03 - Modified: 2024-11-08 15:00:00 - Feat.: - Title: Prvá pomoc z komory na boľavé hrdlo: Vyskúšajte tieto jednoduché, ale mimoriadne účinné tipy
04 - Modified: 2024-11-08 06:30:00 - Feat.: - Title: XXL balenia a tieto potraviny nechajte v regáli. Poradíme vám, ako ušetriť, ale napriek tomu jesť kvalitne
05 - Modified: 2024-11-07 06:30:00 - Feat.: - Title: Usporiť pri varení a neutrpieť na kvalite? Takto skladujte potraviny a nezabúdajte na pokrievku