StoryEditorSlováci založili malé bistro v centre Bratislavy. A presvedčili Mexičanov, že vedia robiť ich jedlá
Pozrite si ďalšiu časť seriálu Success story v HNtelevízii.
Doma skúšali recepty rôznych krajín sveta a oslovila ich mexická kuchyňa, vysvetľuje v ďalšej časti seriálu Success story spolumajiteľ Grizzly Tacos Peter Szalay.
V relácii hovorí o úspechu malého bistra v centre Bratislavy na Mariánskej ulici.
"V Bratislave chýbala taká kvalitnejšia mexická kuchyňa, s tým, že sa poctivo robia tie domáce placky," hovorí Szalay.
Vstupná investícia bola 25-tisíc eur. Prezradil, že sa vďaka záujmu zákazníkov budú rozširovať.
Viac sa dozviete vo videu.
01 - Modified: 2019-10-17 12:14:12 - Feat.: - Title: Kolega ho vytlačil z firmy, tak sa pustil do včelárstva. Teraz vyhráva veľké súťaže
02 - Modified: 2019-09-18 15:07:34 - Feat.: - Title: Pri otvorení sa báli, že to bude hanba. Ľudí postupne presvedčili, že nakupovať bez obalu sa oplatí
03 - Modified: 2018-10-31 16:16:23 - Feat.: - Title: Slováci založili malé bistro v centre Bratislavy. A presvedčili Mexičanov, že vedia robiť ich jedlá
04 - Modified: 2018-04-05 09:55:52 - Feat.: - Title: Začínali v pivnici a boli radi, že neskrachovali. Teraz vidia Slováci svoj úspech po celom svete
05 - Modified: 2018-01-10 16:36:10 - Feat.: - Title: Na začiatku nevedeli, do čoho idú. Dnes Slováci zbierajú vo svete ocenenia za najlepšie víno